Oltenii îi dau dreptate lui Gigi Becali: “Asta e situaţia lui Băluţă”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
11/02/2018, 21:53
Oltenii îi dau dreptate lui Gigi Becali: “Asta e situaţia lui Băluţă”

“Hai să vă dau o informaţie în premieră cu Băluţă: are clauză 6 milioane de euro. I-au mărit clauza, eu unul am uitat de Băluţă. Se folosesc de ce spun eu ca să îi crească cota. I-au mărit salariul probabil şi acum sunt siguri că la Steaua nu mai poate să ajungă. E bine şi pentru mine, că eram pe muchie să plătesc trei milioane. Şi erau bani mulţi”, a spus Gigi Becali iar Marcel Popescu i-a dat dreptate patronului de la FCSB în legătură cu “perla” Craiovei, chiar înainte de meciul oltenilor cu nou-promovata Sepsi OSK Sfântul Gheorghe.

Oltenii spun însă că nu contează suma la care se ridică această caluză a lui Akexandru Băluţă, pentru că mijlocaşul nu ia în calcul să meargă la o rivală precum este FCSB:

“Telenovela s-a încheiat”

”Nu e problema clauzei lui Băluţă. Băluţă şi dacă avea clauză mai mică, opţiunea lui era să rămână până la vară la Craiova. Telenovela s-a încheiat. Patronul FCSB a confirmat ce spun eu acum”, a spus Marcel Popescu, preşedintele oltenilor, înainte de Craiova – Sepsi, din Liga 1 Betano.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.