Oltenii îi dau dreptate lui Gigi Becali: "Asta e situaţia lui Băluţă"

alexandru baluta, fcsb, marcel popescu, gigi becali, liga 1, universitatea craiova

Alexandru Băluţă are o clauză uriaşă! Gigi Becali a dezvăluit că i-a fost dublată, iar cei de la Universitatea Craiova îi dau dreptate.

"Hai să vă dau o informaţie în premieră cu Băluţă: are clauză 6 milioane de euro. I-au mărit clauza, eu unul am uitat de Băluţă. Se folosesc de ce spun eu ca să îi crească cota. I-au mărit salariul probabil şi acum sunt siguri că la Steaua nu mai poate să ajungă. E bine şi pentru mine, că eram pe muchie să plătesc trei milioane. Şi erau bani mulţi", a spus Gigi Becali iar Marcel Popescu i-a dat dreptate patronului de la FCSB în legătură cu "perla" Craiovei, chiar înainte de meciul oltenilor cu nou-promovata Sepsi OSK Sfântul Gheorghe.

Oltenii spun însă că nu contează suma la care se ridică această caluză a lui Akexandru Băluţă, pentru că mijlocaşul nu ia în calcul să meargă la o rivală precum este FCSB:

"Telenovela s-a încheiat"

”Nu e problema clauzei lui Băluţă. Băluţă şi dacă avea clauză mai mică, opţiunea lui era să rămână până la vară la Craiova. Telenovela s-a încheiat. Patronul FCSB a confirmat ce spun eu acum”, a spus Marcel Popescu, preşedintele oltenilor, înainte de Craiova - Sepsi, din Liga 1 Betano.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă