Fotbal intern

Craiova îl vrea pe Alex Ioniță dacă îl vinde pe Alex Mitriță! Cât plătește Rotaru. CFR Cluj confirmă discuțiile! UPDATE

Autori: Andrei Trifan, Cristi Coste | 29.01.2019 | 22:16
Craiova îl vrea pe Alex Ioniță dacă îl vinde pe Alex Mitriță! Cât plătește Rotaru. CFR Cluj confirmă discuțiile! UPDATE
Craiova îl vrea pe Alex Ioniță dacă îl vinde pe Alex Mitriță. Cât plătește Mihai Rotaru

Ocupanta locului 3 încearcă să caute o soluție de calitate în cazul în care își va ceda căpitanul în această iarnă. Craiova îl vrea pe Alex Ioniță dacă îl vinde pe Alex Mitriță. FANATIK a aflat că fotbalistul celor de la CFR Cluj este principala țintă a patronului Mihai Rotaru.


UPDATE. Bogdan Mara a vorbit despre interesul celor de la Craiova pentru Alex Ioniță, în condițiile în care Rotaru îl va vinde pe Alex Mitriță la New York City. „A existat într-adevăr o discuție a Craiovei pentru Alex Ioniță, dar le-am transmis că nu se poate. Din câte știu eu, nu s-a ajuns la discuții despre sume de transfer”, a declarat Mara la Digi.


Ioniță nu l-a convins pe Toni Conceicao și nu va fi, mai mult ca sigur, titular în echipa liderului Ligii 1 Betano. Ardelenii ar fi dispuși să îl vândă, dar suma pe care vor să o plătească oltenii nu este pe placul lor.

Alex Ioniță, ales de Craiova pentru a suplini plecarea lui Alex Mitriță!

Devis Mangia s-ar putea vedea pus într-o postură ingrată în următoarele zile. Tehnicianul italian l-ar putea pierde pe Alex Mitriță, cel mai important jucător al Craiovei, care are câteva oferte importante. Una venită din Italia, de la Torino, și alta venită din SUA. Mitriță este liderul oltenilor și un fotbalist determinant, ceea ce ar dinamita planurile lui Mangia.

Pentru a compensa plecarea căpitanului, Craiova și-a fixat un obiectiv de la liderul CFR Cluj. Conform surselor FANATIK, alesul este Alex Ioniță, talentatul mijlocaș de 24 de ani, care nu a reușit să se impună la formația din Gruia. Mihai Rotaru îl vrea pe Ioniță și este dispus să plătească 500.000 de euro pentru a-l aduce în Bănie.

Alex Ioniță Nicușor Bancu
Alex Ioniță a jucat mereu bine împotriva Craiovei și i-a făcut viața grea lui Nicușor Bancu

L-au mai vrut de două ori! Ioniță: “Publicul lor îmi aduce aminte de Giulești”

Suma pe care Rotaru ar achita-o pentru Ioniță nu este pe gustul celor de la CFR Cluj, care speră să recupereze cât mai mult, dacă nu chiar integral, banii plătiți către Astra: un milion de euro. Interesul oltenilor pentru Ioniță nu este unul nou. Rotaru l-a mai vrut pe mijlocaș când era la Astra, dar a oferit numai 800 de mii de euro și l-a pierdut.

Apoi, în 2018, Craiova a încercat să îl aducă de la CFR. Președintele Marcel Popescu a recunoscut public dorința de a-l transfera: “Ioniţă este un jucător pe care şi-l doreşte orice echipă. Cum să nu ţi-l doreşti pe Ioniţă? Dacă aș spune că nu ne interesează Ioniță, înseamnă că suntem meschini”, a declarat Popescu.

Alex Ioniță CFR Cluj
Alex Ioniță ar prefera să se transfere la Craiova, unde ar urma să fie titular, decât să rămână la CFR Cluj și să fie rezervă

Și fotbalistul a lăsat să se înțeleagă că ar agrea o mutare în Bănie, vorbind în termeni elogioși despre galeria Craiovei: “Au un public foarte frumos, cine nu şi-ar dori să joace acolo? Iubesc să joc cu un public foarte numeros şi cei de la Craiova cred că au cel mai frumos public din România, la momentul actual. Clar, mi-ar aduce aminte de Giuleşti”, a spus Ioniță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!