Craiova îl vrea pe Ionuţ Panţîru. Ce şanse sunt să-l ia din vară

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
17/04/2018, 15:39
Craiova îl vrea pe Ionuţ Panţîru. Ce şanse sunt să-l ia din vară

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Kamer Qaka nu este singurul jucător al formaţiei pregătite de Flavius Stoican care are oferte – vezi detalii aici, ci şi Ionuţ Panţîru, fotbalistul în vârstă de 22 de ani din Copou.

Conform prosport.ro, Ionuţ Panţîru se află pe lista jucătorilor la care CSM Politehnica Iaşi ar vrea să renunţe la finalul sezonului 2017-2018, toate acestea pentru ca moldovenii să-şi rezolve problemele financiare pe care le întâmpină după ce Primăria şi-a retras susţinerea.

Craiova îl monitorizează pe Ionuţ Panţîru

Fotbalistul de bandă stânga a atras deja atenţia prin evoluţiile sale din ultima perioadă şi ar putea să ajungă la finalul sezonului la o altă echipă din playoff. CS Universitatea Craiova îl vrea pe Ionuţ Panţîru, iar oltenii s-au arătat deja interesaţi de fotbalistul în vârstă de 22 de ani, pe care îl monitorizeează de o bună perioadă de timp.

În vârstă de 22 de ani, Ionuţ Panţîru a înscris primul său gol în actualul sezon competiţional din Liga 1 Betano chiar împotriva FCSB-ului. Cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro, Panţîru a bifat 19 partide în sezonul 2017-2018. În trecut a mai evoluat pentru Miroslava.

300.000 de euro este cota lui Ionuţ Panţîru, conform transfermarkt.com

Închide ×