Când se inaugurează stadionul Craiovei? Gigi: "Vrea să aibă putere"

Universitatea Craiova, gigi becali, Ion Oblemenco, olguţa vasilescu

Gigi Becali a vorbit despre deschiderea noului "Ion Oblemeno", şi spune că Universitatea Craiova îşi va inaugura arena de ziua Olguţei Vasilescu.

Patronul de la FCSB  a fost cel care a discutat despe posibilitatea ca stadionul să fie deschis pe data de 18 noiembrie, atunci când este ziua de naştere a Olguţei: "Mie îmi plăcea de Olguţa Vasilescu, dar a luat din mentalitatea lui Dragnea. Vrea şi ea să conducă, să aibă putere. Vai de capul tău, măi Olguţa, măi", a spus Gigi Becali la PROX, după care a continuat să vorbească despre meciul FCSB-ului cu Universitatea Craiova, programat pe terenul oltenilor, etapa viitoare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pentru că iniţial se anunţase că arena va fi inaugurată chiar cu acest meci, Becali spune că pentru adversarii săi este mai bine ca partida nu se va juca pe cel mai nou stadion din ţară pentru că, spune el, atunci ar fi fost mult mai multă presiune pe umerii elevilor lui Devis Mangia, care merg foarte bine în Liga 1 Betano. Oltenii s-au impus în ultimul meci disputat în campionat, în deplasare, cu Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1, graţie reuşitelor lui Alexandru Băluţă şi Ivan Martic.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Gigi: "E o decizie bună!"

Becali e mulţumit că echipa sa nu va inaugura noul "Ion Oblemenco": "Am înţeles că nu se va juca meciul pe noul stadion. Eu cred că e o decizie bună. Când joci cu Steaua e presiune mereu, dar acum, că s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea şi mai mare. Şi era şi emoţie. Era o presiune în plus. Au gândit-o bine cei de la CSU", a spus Becali pentru aceeşi sursă.

În partida din tur, FCSB şi Universitatea Craiova au remizat pe Arena Naţională, scor 1-1.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004