Mangia, declaraţie de dragoste. Cu cine îi compară pe fanii Craiovei

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
18/11/2017, 21:33
Mangia, declaraţie de dragoste. Cu cine îi compară pe fanii Craiovei

Alexandru Mitriţă a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj de două ori, iar Gustavo a înscris şi el cel de-al treilea gol al oltenilor. Totodată, pentru Juventus Bucureşti a marcat Cătălin Ţâră, pe finalul meciului de pe noul stadion “Ion Obleneco” – vezi detalii. Mai mult, fotbalistul împrumutat de Craiova de la Pescara a intrat în istoria clubului din Bănie – vezi detalii.

Devis Mangia s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din meciul cu Juventus Bucureşti şi a explicat ce s-a întâmplat cu Alex Băluţă, Alex Mitriţă şi Mateiu. Italianul de pe banca tehnică a oltenilor susţine că a decis să-i înlocuiască pe cei trei fotbalişti pentru a nu risca. Mai mult, Devis Mangia i-a comprat pe suporterii lui CS Universitatea Craiova cu cei ai formaţiei din Serie A, Napoli.

Mangia, după Craiova – Juventus 3-1. “Să le mulţumim suporterilor”

“Am făcut un meci bun şi sunt mulţumit de asta. Puteam să înscriem mai multe goluri, dar sunt mulţumit de prestaţia echipei. În momentul când se poate lucra puţin cu anumiţi jucători există anumite riscuri, dar contează atitudinea jucătorilor. Atitudinea este mult mai importantă, iar jucătorii mei au avut atitudine.  Trebuie să le mulţumim suporterilor care au făcut o atmosferă deosebită. Este un mare ajutor pentru echipă. Suntem mulţumiţi de ei. Mihai Roman a făcut un meci bun, a adus o contribuţie importantă pentru echipă. Eu sunt foarte mulţumit de el. Fanii lui Craiova seamănă foarte mult cu cei ai lui Napoli. Alex Băluţă a avut nişte crampe şi l-am scos ca să evit o viitoare accidentare. Toţi cei trei înlocuiţi, Mateiu, Mitriţă şi Băluţă au fost înlocuiţi ca să evităm anumite probleme”, a spus Devis Mangia.

Alex Mitriţă, despre Craiova – Juventus 3-1

Alexandru Mitriţă, jucătorul care a reuşit să-şi scrie de două ori numele pe banca de marcaj în meciul cu Juventus Bucureşti, speră ca echipa sa să aibă o evoluţie bună şi în meciul cu FC Botoşani. Mai mult, jucătorul care a fost împrumutat de la Pescara recunoaşte că este o diferenţă când joacă în Craiova, şi nu în Drobeta Turnu Severin.

“În seara asta nu am fost foarte lucizi în faţa porţii, dar până la urmă am reuşit să înscriem. Mâine o să vedem unde am greşit şi în meciurile următoare să nu mai repetăm aceleaşi greşeli. Ne bucurăm că i-am putut face fericiţi pe fanii care au fost alături de noi pe noul stadion “Ion Oblemenco”. Este altceva când joci acasă. Gazonul nu a fost destul de bun, dar am înscris trei goluri. Suntem fotbalişti şi trebuie să jucăm pe toate suprafeţele. Venim după o înfrângere şi un egal şi ne-am propus ca la fiecare meci să dăm 100%. Urmează o deplasare foarte grea la Botoşani şi trebuie să avem atitudine, determinare şi să punem în practică la meci tot ceea ce facem la antrenament. Dacă o să avem aceleaşi ocazii ca în seara asta la Botoşani, atunci trebuie să marcăm”, a spus Alexandru Mitriţă la finalul meciului CS U Craiova – Juventus Bucureşti, scor 3-1.

Craiova – Juventus, scor 3-1, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018

Închide ×