Oltenii aşteaptă investitorii chinezi. Ce spune Devis Mangia

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
17/11/2017, 14:34
Oltenii aşteaptă investitorii chinezi. Ce spune Devis Mangia

Devis Mangia pregăteşte partida cu Juventus, prima oficială pe noul Oblemenco, sâmbătă, de la ora 19.00. Antrenorul italian a vorbit despre posibilitatea ca investitorii chinezi care patronează Slavia Praga să preia echipa din Bănie, afirmând că nu există şanse ca Mihai Rotaru să lase clubul din mână. 

“Sunt fericit de modul în care colaborez cu actuala conducere a clubului, ne pune la dispoziţie tot ce avem nevoie pentru a lucra bine. Cum spunem noi în Italia, sunt zero barat şanse ca echipa să fie preluată de chinezi”, a spus Devis Mangia. 

Gazonul nu s-a “reparat” înainte de Craiova – Juventus

Deşi preşedintele Marcel Popescu şi suporterii Craiovei sunt iritaţi de faptul că Alexandru Băluţă şi Nicuşor Bancu nu au jucat nici măcar un minut în amicalele naţionalei cu Turcia şi Olanda,  Mangia a refuzat să vorbească despre alegerea lui Cosmin Contra. 

”Nu doresc să vorbesc despre munca altor antrenori şi sunt sigur că selecţionerul Cosmin Contra îi apreciază pe cei doi (Bancu şi Băluţă) şi sunt convins că în scurt timp şi alţi jucători pot îmbrăca tricoul echipei naţionale. Antrenorul echipei naţionale nu trebuie să dea explicaţii. El trebuie să îşi evalueze jucătorii singur, fără nicio presiune” a mai spus Mangia.

Italianul a ales să vorbească, în schimb, despre primul meci oficial pe noul Oblemenco şi despre problemele cu gazonul. “E un obiectiv pentru noi să aducem mulţi spectatori, dar nu ştiu dacă se va umple arena la acest meci, cu Juventus. Nu e o presiune pentru noi să jucăm pe un astfel de stadion, altfel ar trebui să ne schimbăm meseria. Au fost probleme cu gazonul, dar este un teren nou şi nu este perfect, treptat se va îmbunătăţi”, a declarat Mangia. 

Închide ×