De ce se teme Mangia înainte de Craiova-Juventus. “Jucătorii s-ar putea să aibă probleme!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
17/11/2017, 18:05
De ce se teme Mangia înainte de Craiova-Juventus. “Jucătorii s-ar putea să aibă probleme!”

Devis Mangia, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, a vorbit despre primul meci din Liga 1 Betano care va avea loc pe noul stadion “Ion Oblemenco”, contra echipei Juventus Bucureşti, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 19:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Italianul de pe banca tehnică a celor de la CS Universitatea Craiova se teme de starea gazonului de pe stadionul “Ion Oblemenco”, care le-a făcut probleme “oltenilor” şi în meciul de inaugurare disputat contra Slaviei Praga, scor 0-4, în urmă cu o săptămână. Devis Mangia consideră că elevii săi vor avea un meci dificil cu nou-promovata Juventus Bucureşti.

Devis Mangia, despre Craiova – Juventus. “O partidă periculoasă!”

“Terenul de joc este unul dificil, jucătorii s-ar putea să aibă probleme din cauza asta. Sincer o să fie o partidă periculoasă. Cei de la Juventus au avut în ultima perioadă parte de rezultate pozitive. Sper să fie cât mai mulţi fani în tribune pentru că asta e cel mai important. Nu ar trebui să existe presiune că jucăm primul meci oficial acasă aici. Dacă avem presiune, e clar că trebuie să ne schimbăm meseria”, a spus Devis Mangia într-o conferinţă de presă susţinută înainte de CS U Craiova – Juventus.

În etapa a 19-a din Liga 1 Betano, CS Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul celor de la FC Botoşani, vineri, 24 noiembrie, de la ora 20:45. De partea cealaltă, Juventus Bucureşti va primi vizita formaţiei Concordia Chiajna, tot vineri, 24 noiembrie, de la ora 18:00. Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CS U Craiova – Juventus Bucureşti, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 19:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×