Fotbal intern

Craiova l-a transferat pe Mirko Pigliacelli Pe ce perioadă a semnat italianul

29.06.2018 | 18:54
CS Universitatea l-a transferat pe Mirko Pigliacelli.

Universitatea Craiova l-a transferat pe Mirko Pigliacelli, după ce în urmă cu câteva zile s-a despărţit de Nicolae Calancea şi Miodrag Mitrovic, portarii care au dus greul în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano. Devis Mangia a decis să-l aducă pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani, deşi a retrogradat în Serie C cu Pro Vercelli.

Mirko Pigliacelli a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani, toate acestea dacă goalkeeperul va da randament în Liga 1 Betano. Anunţul înţelegerii dintre cele două părţi a fost postat pe pagina de Facebook a oltenilor.

Craiova l-a transferat pe Mirko Pigliacelli, deşi italianul i-a refuzat pe olteni în iarnă

Pigliacelli are 24 de ani, iar până acum a disputat jocuri pentru naţionalele de juniori ale Italiei U 18, U 19, U 20, respectiv U 21. A fost crescut la Roma, iar Pro Vercelli l-a luat prima dată de la Pescara. Italianul a fost dorit de Devis Mangia încă din iarnă, dar acesta a refuzat pentru că avea discuţii cu mai multe cluburi din Serie A.

Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Pigliacelli a evoluat la echipe precum Roma U19, Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli şi Trapani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri