Sport

Craiova lui Mititelu a ajuns în presa internațională! Ce scriu danezii de demiterea lui Nicolo Napoli

15.10.2020 | 17:48
Craiova lui Mititelu a ajuns in presa internationala Ce scriu danezii de demiterea lui Nicolo Napoli
Presa internațională a scris despre demiterea antrenorului Nicolo Napoli de la FC U Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT

Presa internațională a scris despre demiterea antrenorului Nicolo Napoli de la FC U Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu.

Deși oltenii au câștigat cu 5-0 meciul cu Rapid, din ultima etapă a Ligii 2, și sunt lideri detașați, italianul a plecat de pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Apropiații antrenorului au spus pentru FANATIK că Napoli a luat decizia de a renunța la conducerea echipei din cauza conflictului pe care îl are cu suporterii.

Mititelu a ajuns în presa internațională după demiterea de la Craiova a lui Nicolo Napoli

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani a părăsit Craiova și pe Adrian Mititelu pentru a șaptea oară, iar acest lucru nu a atras atenția și presei internaționale. Publicația daneză Ekstra Bladet a făcut un material despre dragostea cu năbădăi dintre Napoli și FCU. ”Dacă Nicolo Napoli ar fi o pisică, ar mai avea doar două vieți. Concediat pentru a șaptea oară. De același club”, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Fostul apărător de la Juventus Torino are o serie extraordinară în cariera de antrenor. A fost demis din funcția de antrenor a clubului FC U Craiova. E a șaptea oară”, au scris cu mult umor jurnaliștii danezi.

”Napoli a primit postul de antrenor al Craiovei în 2004, pentru prima dată. A fost concediat în același an. În 2007, a revenit la club și a fost concediat ulterior în 2009. În 2011, a mai primit o șansă la funcția de antrenor, dar totul s-a încheiat cu o demitere, în același an.

ADVERTISEMENT

Spre surpriza tuturor, Nicolo Napoli s-a întors ca antrenor în 2013. Nici de data asta nu a fost un dans pe trandafiri roșii, pentru că în 2014 a fost dat afară iar. Dar nu s-a săturat. Nu, nu. În 2017, Nicolo preia funcția de director tehnic a clubului din România, dar nu poate să țină nici de această slujbă. E dat afară în 2018.

Dar nu se termină nici aici. Craiova a angajat din nou vechea sa cunoștință, tot în 2018, însă a durat doar până în 2019, când a fost concediat iarăși. Cu riscul de a ne repeta, Nicolo Napoli a primit cel de-al șaptelea mandat la începutul anului 2020, însă acum clubul a anunțat că a încheiat colaborarea cu el”, au notat danezii.

ADVERTISEMENT

În finalul articolului, danezii se întreabă când va reveni Nicolo Napoli pentru a opta oară la gruparea lui Adrian Mititelu. Deși a fost aspru contestat de suporterii din Peluza Sud încă de la revenire, italianul a reușit să facă o treabă excelentă alături de jucătorii de la FCU Craiova, iar alb-albaștrii sunt neînvinși în actuala ediție a ligii secunde.

ADVERTISEMENT