Carousel hot news

Vedetele lui Mititelu, după el în Liga a 4-a! Vezi cine şi-a anunţat revenirea!

Adrian Mititelu începe să-şi formeze fosta echipă. Deşi evoluează în liga a 4-a acum, FC U Craiova începe să atragă din ce în ce mai mulţi foşti jucători care au îmbrăcat tricoul...
Autor: Filon Stan | 30.08.2017 | 15:56
Vedetele lui Mititelu, după el în Liga a 4-a! Vezi cine şi-a anunţat revenirea!

Adrian Mititelu începe să-şi formeze fosta echipă. Deşi evoluează în liga a 4-a acum, FC U Craiova începe să atragă din ce în ce mai mulţi foşti jucători care au îmbrăcat tricoul echipei pe când evolua în Liga 1.

După fundaşul dreapta Ovidiu Dănănae, cel care a semnat săptămâna trecută cu Ştiinţa, şi Robert Săceanu, aflat deja în organigrama clubului, alţi doi foşti fotbalişti îşi pregătesc revenirea la clubul la care s-au consacrat.

Atacanţii Mihai Dina, în vârstă de 31 de ani, şi Florin Costea, în vârstă de 32 de ani, care evoluează acum în Liga a doua din Cipru, la formaţia Othellos Athienou, ar vrea să revină la prima iubire.

Craiova lui Mititelu se reface

Dina aproape că şi-a dezvăluit planul pe Facebook, după ce a postat recent o fotografie în care apare alături de prietenul său Costea, dintr-un meci în care cei doi evoluau împreună la Universitatea. Descrierea a fost una extrem de sugestivă: “Next stop” (Următoarea oprire).

Capture

“Nu am treabă cu CSU Craiova. E frumos că face investiţii, dar diferenţa se vede pe stadion. Adică, cine e echipa mai iubită. Sincer, mi-ar plăcea mult de tot să revin la Craiova, împreună cu ceilalţi colegi ai mei”, a declarat Mihai Dina, conform arenavalceana.ro

Cei doi se vor întoarce, probabil, la “Campioana unei mari iubiri” într-unul din sezoanele viitoare, când FC U Craiova speră că se va regăsi în ligile superioare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!