Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Craiova lui Rotaru, anunț de ultimă oră: se retrage din lupta la titlu! „Acesta e obiectivul nostru în acest sezon” Video exclusiv

Mihai Rotaru (50 de ani), patronul Universității Craiova, nici măcar nu se mai gândește la titlu în acest sezon. Care va fi obiectivul echipei anul viitor.
05.03.2023 | 12:04
Craiova lui Rotaru anunt de ultima ora se retrage din lupta la titlu Acesta e obiectivul nostru in acest sezon Video exclusiv
Universitatea Craiova e pe locul 5 în SuperLiga, cu 48 de puncte după 28 de etape. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu o nouă ediție extrem de interesantă, în care s-au analizat cele mai importante subiecte ale zilei. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intervenit și el telefonic.

Mihai Rotaru e realist cu șansele Universității Craiova: „Noi ne uităm spre locul trei”

Universitatea Craiova e pe locul cinci în SuperLiga, cu 48 de puncte după 28 de etape, la nu mai puțin de 13 puncte de liderul Farul Constanța, iar Mihai Rotaru e deja resemnat.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin l-a provocat pe patronul Universității Craiova cu o întrebare, în cadrul intervenției sale la FANATIK SUPERLIGA: „Eu înțeleg reconstrucția, e bine că se face, dar nu știu cât de compatibilă e cu performanța la nivel înalt. Mai sunt perioade de șantier pe la toată lumea, dar ce vrea Craiova? Nu poți să ai și șantier și bal în același timp”.

VIDEO AICI

Pentru Universitatea Craiova, cel mai important în acest moment este să construiască o echipă puternică pentru sezonul viitor: „În acest moment, noi ne uităm spre locul trei. Pregătim play-off-ul și sezonul următor. Preferăm să tragem un cartuș în gol anul ăsta, dar să fim o echipă așezată și cu șanse reale pentru titlu anul viitor”.

ADVERTISEMENT

Ce a mai spus Mihai Rotaru despre retragerea de la Universitatea Craiova: „Știința va merge mai departe indiferent că sunt eu, X, Y”

În privința anunțului de retrage din acționariat, Mihai Rotaru a declarat: „Eu am spus că Știința va merge mai departe indiferent că sunt eu, X, Y sau Z! Clubul trebuie să meargă mai departe, să fie pregătită în orice moment”.

Robert Niță a glumit și el pe marginea acestui subiect: „Ca să glumim puțin, nu contează dacă vă retrageți că sunteți minoritar! Aveți doar 15%! Se găsesc soluții, domnu Rotaru, la câți olteni bogați sunt!”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Vivi Răchită au intrat și ei în joc și i-au spus lui Mihai Rotaru: „Primul vă bate la ușă Mititelu! la 15% sunt sigur că vrea! (n.r. râde)”/ „Acuma nu se mai retrage Mihai, că e președinte-jucător! Am văzut că a coborât în iarbă”, a spus Vivi Răchită, iar Rotaru a confirmat: „Acum sunt în funcția de președinte”. 

Primăvara începe perfect pentru iubitorii fotbalului! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT