Fotbal intern

Craiova, măsură împotriva fanilor de la Dinamo şi FCSB. “Vor fi evacuaţi!”

26.05.2018 | 14:26
Craiova masura impotriva fanilor de la Dinamo si FCSB Vor fi evacuati

CS Universitatea Craiova, măsură împotriva fanilor de la Dinamo şi FCSB. Formaţia din Bănie nu îşi doreşte ca aceştia să participe la finala Cupei României cu Hermannstadt, meci care va avea loc duminică, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”. Oltenii au anunţat că aproximativ 30.000 de fani vor participa la finala de la Bucureşti, iar aceştia se temeau ca să nu aibă loc o ciocnire între susţinătorii echipei lui Devis Mangia şi cei ai formaţiilor FCSB şi Dinamo.

Duminică, 27 mai, pe “Arena Naţională”, de la ora 17.00va avea loc şi FCSB – Dinamo, în finala Cupei României U19, iar oltenii au solicitat FRF să ia toate măsurile necesare pentru ca suporterii de la CS Universitatea Craiova să fie protejaţi.

CS Universitatea Craiova nu vrea ca fanii celor de la Dinamo şi FCSB să participe la finală

“În urma deciziei Federației Române de Fotbal de a împărți bilete gratuite suporterilor celor de la Dinamo și FCSB pentru finala juniorilor de la ora 17:00, clubul Universitatea Craiova a solicitat lămuriri în acest sens. 
Protocolul dintre FRF și echipele Dinamo și FCSB prevede faptul că suporterii celor două echipe pot asista doar la finala juniorilor, urmând ca apoi să fie evacuați pentru pregătirea invaziei alb-albastre. Clubul Universitatea Craiova a primit din partea organizatorilor toate asigurările că suporterii din Peluza Nord și Tribuna a II-a vor fi în siguranță pe toată perioada desășurării evenimentului.

De asemenea, suntem convinși de faptul că Peluza Nord și Tribuna a II-a vor fi alb-albastre pe toate cele trei inele iar atmosfera va fi una electrizantă, demnă de o finală cu Știința în prim-plan”, se arată în postarea conducerii echipei oltene.

Tags: