Presa italiană: “Frumoasa Craiova, dar KO!” NOTELE din Gazzetta

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
28/07/2017, 10:17
Presa italiană: “Frumoasa Craiova, dar KO!” NOTELE din Gazzetta GALERIE FOTO

Gazzetta dello Sport face o amplă analiză a partidei dintre CSU Craiova şi AC Milan, scor 0-1, gol marcat de Rodriguez, şi consideră că formaţia pregătită de Vincenzo Montella nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, după ce a avut cea mai spectaculoasă campanie de achiziţii a verii. Jurnaliştii italieni consideră că Milan nu a impresionat, în faţa unui adversar modest.

“Noul AC Milan este o echipă surprinzătoare. La Severin nu au mai fost focuri de artificii, la fel ca în amicalul cu Bayern Munchen, când “diavolii” au impresionat. Fără să impresioneze pe nimeni, echipa lui Montella s-a impus contra Craiovei, scor 1-0, prin golul nou-venitului Rodriguez. Meciul se putea complica la 0-0, când Mitriţă a ratat o mare şansă. În rest, Craiova nu a arătat mai mult decât determinare şi a fost făcută K.O de AC Milan. Ar fi o echipă bună pentru Serie B”, au scris jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

Capture

Ce note au primit oltenii în Gazzetta dellor Sport: “Băluţă, cel mai bun!”

gazzetta craiova milan

Notele Calciomercato

calciomercato

Nu la fel de critici au fost cei de la Corriere dello Sport, care au lăudat formaţia lui Devis Mangia şi au precizată că oltenii au avut iniţiativa în mare parte din perioada jocului: “Golul lui Ricardo Rodriguez a fost suficient pentru a învinge o frumoasă echipă a Craiovei, care a beneficiat de şansele ei de a marca. În cele din urmă, a fost un debut solid pentru noul proiect AC Milan”.

Craiova – Milan 0-1 presa Italia

Leonardo Bonucci, cel mai scump transgfer al verii pentru AC Milan, şi-a felicitat colegii pentru victoria de la Severin. Internaţionalul italian nu a făcut parte din lotul pentru meciul contra oltenilor. “Felicitări, băieţi! Acum ne pregătim cu toţii să mergem pe San Siro unde trebuie să rezolvăm calificarea în următoarea fază a competiţiei”, a scris Bonucci pe un site de socializare.

Returul de pe San Siro este programat joi, 3 august, de la ora 21:45

Închide ×