Fotbal international

Craiova – Milan. Italienii au anunţat cum joacă Montella la Severin. Ce favor a cerut antrenorul Ştiinţei lui Milan

Craiova - Milan pare, la prima strigare, un meci extrem de dezechilibrat valoric, privind la numele grele care au poposit în această vară în curtea rossonerilor. Însă jocul se dispută într-un...
25.07.2017 | 12:17
Craiova  Milan Italienii au anuntat cum joaca Montella la Severin Ce favor a cerut antrenorul Stiintei lui Milan
ADVERTISEMENT

Craiova – Milan pare, la prima strigare, un meci extrem de dezechilibrat valoric, privind la numele grele care au poposit în această vară în curtea rossonerilor. Însă jocul se dispută într-un context care poate fi favorabil oltenilor, în sensul în care Vincenzo Montella este nevoit să găsească o formulă optimă de start, cu oameni bine pregătiţi fizic, pentru că echipa e abia în faza de pregătire a noului sezon şi mai sunt multe lucruri de pus la punct.

Cum va arăta AC Milan la Severin:

Donnarumma – Abate, Zapata, Musaccio, Rodriguez –  Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini, Cutrone, Niang.

ADVERTISEMENT

Una dintre marile probleme expuse şi de presa din Italia este cine va juca vârf la Turnu Severin. Lapadula a fost cedat la Genoa, Bacca e în negocieri cu Marseille, Niang nu a fost convocat, rămân doar două soluţii: portughezul Andre Silva, adus pe 40 de milioane de euro de la Porto sau tânărul Patrick Crutone, care are doar cinci minute jucate în Serie A sezonul trecut, dar în pregătiri a dat goluri cu Lugano şi Bayern Munchen (două). La 19 ani Crutone ar putea fi marea surpriză şi e considerat a fi mare favorit să intre din primul minut la Turnu Severin. La 19 ani, Crutone are deja marcate 110 goluri, cele mai multe la echipele naţionale de juniori ale Italiei.

Craiova – Milan. Bonucci şi-a luat număr karmic

În Gazzetta dello Sport a apărut şi antrenorul Craiovei, italianul Devis Mangia. Acesta vorbeşte despre faptul că a găsit la Craiova un oraş plăcut şi liniştit şi un club foarte serios, bine organizat, la care se vrea performanţă. Face puţin şi pe scouterul pentru echipele italiene şi le atrage atenţia să arunce o privire pentru unul dintre jucătorii săi: “Occhio a Baluţă”, pe care îl consideră un jucător capabil să facă faţă cu succes rigorilor din Serie A. În final, ca o glumă, Mangia îi cere lui Montella un favor: “Bonucci nu vă este necesar, împrumutaţi-mi-l mie!”

ADVERTISEMENT

Capture

Jucătorii de la Milan au avut nişte alegeri ciudate pentru numerele de pe tricouri pentru noul sezon. Bonucci a cerut numărul 19, chestiune de karmă. 1 este numărul Soarelui şi 9 al lui Marte, numere pe care Bonucci le consideră ca fiindu-i de mare ajutor, de unde le-a combinat în 19.

Craiova - Milan. Ce a spus Mangia despre meci. Surpriza lui Montella (2) Craiova - Milan. Ce a spus Mangia despre meci. Surpriza lui Montella (1)

Numărul acesta fusese ales de alt nou venit, Frank Kessie, dar acesta, după ce s-a consultat cu mama a acceptat să i-l cedeze lui Bonucci. Rlveţianul Rodrigues a ales 68 în onoarea mamei sale Marcela, decedată, care ar fi împlinit anul acesta 68 de ani. Lucas Biglia a luat 21, în amintirea lui Andrea Pirlo, idolul său iar fundaşul Romagnoli numărul 13, care aparţinuse lui Alessandro Nesta, sperând să ajungă să joace la fel ca predecesorul său.

ADVERTISEMENT
Tags: