Sport

CRAIOVA-MILAN. Exclusiv. Muică, CE MECI în Oltenia! S-a decis arena

CRAQIOVA+
14.07.2017 | 14:31
CRAIOVAMILAN Exclusiv Muica CE MECI in Oltenia Sa decis arena

Sărbătoare la olteni! CS Universitatea Craiova va întâlni peste numai 13 zile, pe 27 august, marele AC Milan. FANATIK.RO a aflat unde va avea loc meciul! Astfel, manşa tur, se va disputa joia viitoare la Severin!

Craiova întâlneşte o formaţie a Milanului, care se află în plină revoluţie! Noii patroni ai echipei vor să readucă gruparea de pe San Siro pe cele mai înalte culmi ale fotbalului european. Mişcările de efectiv deja au început să se simtă, italienii realizând o serie de transferuri importante în această vară. De departe, cea mai bună mişcare a chinezilor a fost reînoirea contractului lui Gianluigi Donnarumma. AC Milan are ca obiectiv detronarea lui Juventus din fruntea fotbalului italian, iar la anul atacă Liga Campionilor. Momentan va trebui să joace contra oltenilor…

CRAIOVA-MILAN. Ce transferuri au făcut italienii

Până în acest moment, milanezii au cheltuit peste 100.000.000 de euro pentru transferuri. Gruparea antrenată de Vincenzo Montella a luat nu mai puţin de şase fotbalişti până la această oră: Leonardo Bonucci (Juventus / 40.000.000 de euro), Andre Silva (FC Porto / 38.000.000), Hakan Calhanoglu (Leverkusen / 22.000.000), Mateo Musacchio (Villarreal / 18.000.000), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg / 18.000.000) şi Frank Kessie (Atalanta / 8.000.000). Pe lângă aceşti cinci fotbalişti, Vincenzo Montella mai are de gând să transfere alţii, întrucât bugetul de transferuri este în continuare consistent.

Milan, meciuri cu Dortmund şi Bayern înainte de olteni

CRAIOVA-MILAN. Înainte de a merge la Severin, pentru meciul de pe 27 iulie, Milanul va participa ca un turneu amical în China, unde va evolua contra lui Bayern Munchen (18 iulie), Borussia Dortmund (22 iulie) şi Inter Milano (24 iulie).

Lotul pe care Montella îl va deplasa în China este următorul:

PORTARI: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Storari
FUNDAŞI:
 Abate, Antonelli, Conti, De Sciglio, Gabbia, Gomez, Paletta, Musacchio, Ricardo Rodriguez, Zapata
MIJLOCAŞI: 
Bonaventura, Calhanoglu, Kessie, Jose Mauri, Montolivo, Sosa, Zanellato
ATACANŢI: Bacca, Borini, Crociata, Cutrone, Niang, Silva