Fotbal intern

CRAIOVA-MILAN. Super rating la TV în Italia! Sky Sports, în top

CRAIOVA - MILAN LA TV. Primul meci al noului Milan, de la Severin, a stârnit un mare interes în jurul italienilor. 1,4 milioane de italieni au văzut meciul CS Universitatea Craiova - AC Milan, pe...
28.07.2017 | 14:55
CRAIOVAMILAN Super rating la TV in Italia Sky Sports in top

CRAIOVA – MILAN LA TV. Primul meci al noului Milan, de la Severin, a stârnit un mare interes în jurul italienilor. 1,4 milioane de italieni au văzut meciul CS Universitatea Craiova – AC Milan, pe Sky Sports, acesta fiind al doilea rating al serii în “Cizmă”, după Rai1, conform presei italiene.

Sky Sports a plătit Craiovei 200.000 de euro pentru drepturile TV în Italia

CRAIOVA – MILAN LA TV. UPDATE 25 iulie Ora 11:30 / Universitatea Craiova-AC Milan se vede la TV! Oltenii s-au înţeles cu Digisport, care va transmite meciul de la Severin în direct, joi, de la ora 21:00.

“Pentru că celor 20.000 de români pătimaşi şi olteni desăvârşiţi din tribune trebuie să li se alăture alte câteva milioane din toată ţara, Universitatea Craiova a încheiat un parteneriat cu Digi Sport pentru difuzarea celei mai importante partide disputate de o echipă românească în istoria recentă: meciul cu A.C. Milan de joi, de la Severin. Aşadar, fie că veţi fi cu însemnele alb-albastre pe stadion, fie că veţi sta cu sufletul la gură pe TV, aşteptăm toată suflarea oltenească să ne încurajeze, joi, într-un meci despre care jucătorii noştri ştiu că va intra direct în istorie şi promit că vor păşi pe teren cu asta în minte şi în suflet”, e anunţul oficial de pe csuc.ro


CS Universitatea Craiova o întâlneşte pe AC Milan în turul 3 preliminar din Europa League. Oltenii au luat cu asalt casele de bilete pentru a prinde un tichet la confruntarea cu italienii. Meciul tur care se juca joi, de la ora 21:00, ar putea să nu fie televizat în România, oficialii din Bănie înţelegându-se doar cu o televiziune din Italia.

Conform gsp.ro, conducătorii formaţiei din Craiova s-au înţeles cu o televiziune din Italia, oltenii primind 200.000 de euro. În România, oficialii clubului din Bănie au negociat cu TVR, dar şi cu o televiziune de sport, însă preţul cerut de olteni a fost unul mult prea mare. 100.000 de euro este suma cerută pentru drepturile de televizare, negocierile oprindu-se imediat.

CRAIOVA – MILAN LA TV. Când se poate decide soarta televizării

CRAIOVA – MILAN LA TV. Impedimentul principal este acela că nicio televiziune nu poate scoate din publicitate suma cerută de olteni, iar oficialii Craiovei nu par a fi dispuşi să scadă din preţ. Singura şansă ca meciul să se vadă în România este ca oltenii să scadă din preţ cu o zi sau două înainte de partidă. În cazul în care nu se va ajunge la o înţelegere, va fi pentru prima oară după 1989 când un meci de o asemenea amploare nu va fi transmis în România.

Meciul CS Universitatea Craiova-AC Milan se va juca pe stadionul din Severin, oltenii reuşind deja să epuizeze biletele pentru partida tur. 16.000 de tichete s-au vândut în Craiova, în timp ce la Severin au fost epuizate imediat cele 2.000 de bilete. O săptămână mai târziu, pe 3 august, oltenii se vor deplasa în Italia pentru meciul retur, suporterii milanezilor fiind siguri că vor trece lejer de echipa antrenată de Devis Mangia.