Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Craiova, mitraliată înainte de derby-ul cu CFR Cluj. „Ăla era o cataCLISMĂ:))” Săgeți și către Neagoe: „Chiar nu l-a putut trage cineva de mânecă?” Video exclusiv

Valeriu Răchită a analizat fără milă la FANATIK SUPERLIGA ultimele prestații ale Universității Craiova. Concluzii dure după eșecul cu Farul, scor 1-2.
10.02.2023 | 11:24
Craiova mitraliata inainte de derbyul cu CFR Cluj Ala era o cataCLISMA Sageti si catre Neagoe Chiar nu la putut trage cineva de maneca Video exclusiv
Giedrius Arlauskis, prestație de coșmar în Farul - U Craiova 2-1. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită, analist FANATIK SUPERLIGA, a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează Universitatea Craiova. Rezultatul și mai ales jocul din partida cu Farul sunt motive serioase de îngrijorare pentru trupa lui Eugen Neagoe. Asta mai ales în condițiile în care urmează un program foarte complicat în SuperLiga.

Valeriu Răchită, ironic după prestația lui Giedrius Arlauskis din partida Farul – Universitatea Craiova 2-1: “A fost ‘o cataclismă’ în poartă”

Ba mai mult, Valeriu Răchită s-a arătat contrariat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de declarațiile date de Eugen Neagoe după partida de la Ovidiu. Antrenorul oltenilor l-a acuzat pe Andrei Chivulete pentru penalty-ul acordat celor de la Farul, după o piedică pusă în careu de Arlauskis lui Morar. Un gest nebunesc al lituanianului, care se și afla în posesia mingii.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

“Craiova a pierdut clar la Farul, deși scorul spune altceva. A recunoscut și Neagoe că au jucat slab, așa cum nu trebuiau să joace. Atâția oameni sunt în staff-ul ăla, nu a putut să îl tragă cineva de mânecă pe Neagoe să îi spună că, totuși, a fost penalty? Cum să îl lași să vorbească la interviuri că se interpretează regulamentele? 

Mă uitam aseară la știrile de la Prima și intră în direct din Turcia un băiețaș și zice că se întâmplă o cataclismă (n.r. – un cataclism). Așa a fost și la Craiova, a fost o cataclismă în poartă. Primul gol l-a luat pe scurt, golul doi l-a dat cadou. Găman și Silva nu sunt fundași… am înțeles că sunt pe lista neagră”, a declarat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK

Giedrius Arlauskis a avut o prestație dezastruoasă în partida cu Farul și practic și-a condamnat echipa la înfrângere. Nici ceilalți 10 jucători ai Universității Craiova nu au avut prea multe momente de sclipire în joc. De altfel, oltenii nu au reușit să se apropie de poarta gazdelor în primele 60 de minute ale partidei de la Ovidiu.

Giedrius Arlauskis și-a reziliat joi contractul cu Universitatea Craiova, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Portarul lituanian a rezistat doar 5 luni la Universitatea Craiova, perioadă în care nu a reușit să convingă. Lituanianul a avut o prestație sub așteptări și în înfrângerea pe care oltenii au suferit-o la Botoșani, în startul anului. Și, în plus, a intrat în conflict cu staff-ul gazdelor.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă în această etapă o partidă extrem de importantă în perspectiva șanselor de a rămâne în lupta pentru titlu. Formația pregătită de Eugen Neagoe va înfrunta sâmbătă, de la ora 20:00, campioana CFR Cluj, în etapa a 25-a din SuperLiga. Pentru acest  joc, David Lazar este așteptat să fie titular în poarta oltenilor.

U Craiova înfruntă pe CFR Cluj și pe FCSB în următoarele două runde. Oltenii au mare nevoie de puncte în aceste meciuri pentru a rămâne în cursa pentru titlu

Universitatea Craiova este pe locul 5 în SuperLiga după 24 de etape disputate. Echipa lui Eugen Neagoe a acumulat 41 de puncte, cu 10 mai puține decât liderul Farul Constanța. După partida contra celor de la CFR Cluj, Craiova va avea un alt duel complicat, pe terenul celor de la FCSB. Duelul din runda 26 este programat pe 19 februarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că emisiunea Fanatik SuperLiga poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ale FANATIK de pe mediile sociale: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT