CRAIOVA. De ce a cedat Mulţescu? Ce VESTE a primit de la patronat

CRAIOVA. Gigi Mulţescu l-a atacat public după meciul cu Dinamo, pentru prima dată de cînd se află pe banca oltenilor, pe căpitanul echipei sale Andrei Ivan, iar lucrul acesta nu i-a căzut bine patronului Mihai Rotaru.

CRAIOVA. Deşi a obţinut un punct în deplasare în etapa a doua din play-off, împotriva rivalilor de la Dinamo, nimic nu anunţa furia antrenorului oltenilor de la finalul partidei atunci cînd acesta s-a dezlănţuit la adresa vedetei echipei sale, Andrei Ivan.

"Am rezistat cu şocuri electrice! Mi-am luat pastilele şi am reuşit să supravieţuiesc! Am încercat să-i surprindem cu 2 atacanţi, ne-a reuşit şi am avut ocazii de gol. Dar din păcate nu avem atacanţi, acesta este crudul adevăr. Două partide în care trebuia să avem 6 puncte, dar ratăm foarte mult.

Nu ştiu ce e cu Ivan, dar nu se mai poate aşa cu el. La echipa natională să mergi cu asemenea execuţii este greu. A jucat foarte bine în acest sezon, dar nu stiu ce e cu el de două meciuri. Am avut antrenamente specifice cu atacanţii. Explicaţii? Nu poate să o bage în poartă. Am făcut tot ce se putea, am jucat şi cu un atacant, şi cu 2 şi cu 3. Nu avem ce să facem. A fost un rezultat extraordinar, având în vedere că am jucat în 9 oameni. Nu se poate! Atacanţii anulează ce face echipa. O să antrenez mai mult fundaşii şi mijlocaşii, ca să dea ei goluri", a tunat Mulţescu.

Rotaru încă nu i-a prelungit contractul

CRAIOVA. Însă atacul lui Gigi Mulţescu nu i-a căzut deloc bine patronului Mihai Rotaru. Acesta se teme că antrenorul său îşi va pune tot vestiarul în cap după ce a început să îşi critice public jucătorii. Dacă nu şi l-a pus deja! Vezi reacţiile lui Madson şi lui Acka pe o reţea de socializare după ce au fost trimişi la echipa a doua.

FANATIK.RO a aflat că starea de tensiune pe care tehnicianul oltenilor o arată în ultimul timp are pe undeva o explicaţie. Deşi a calificat echipa în play-off, Mulţescu nu are nici pînă acum garanţia că va continua şi de la vară la CS U Craiova. Patronul Mihai Rotaru nu i-a pus încă pe masă oficial noul contract pe care evident că şi-ar fi dorit să îl semneze pentru a putea să pregătească echipa în linişte.

Ce-l deranjează pe patron

CRAIOVA. FANATIK.RO a aflat că Mihai Rotaru a fost deranjat de atacurile lui Gigi Mulţescu şi pentru faptul că în această iarnă antrenorului său i s-a dat mână liberă la transferuri, iar acum o parte dintre jucătorii pe care el i-a adus la echipă nu joacă. Printre aceştia se numără atacantul Nusmir Fajic. Rotaru nu înţelege de ce tehnicianul lui CS U se plânge de vârfuri, dacă omul pe care el personal l-a adus la Craiova nici nu e trimis pe teren să joace! Cam acelaşi lucru se întâmplă şi cu Bucurică, pe care Mulţescu l-a scos din echipă la pauza meciului cu Astra. În partida cu Dinamo, antrenorul oltenilor a jucat fundaş stânga cu Bancu, deşi Bucurică era apt de joc, iar Rotaru consideră că atacul său a avut de suferit şi din cauza faptului că omul care a marcat golul calificării lui CS U în play-off a jucat în apărare.

10.000 de euro pe lună cîştigă tot staff-ul lui Gigi Mulţescu la Craiova

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231