Craiova Olguţei, din nou în patul lui Naşu. Şi mai şi plăteşte pentru asta!

Victor Ciugudean   
în Nicio categorie
09/08/2013, 17:20
Craiova Olguţei, din nou în patul lui Naşu. Şi mai şi plăteşte pentru asta!
Lia Olguţa Vasilescu îi bagă bani în buzunar lui Mircea Sandu

Mircea Sandu a dezafiliat “Craiova lui Mititelu”, dar are o grijă mare să ajute “Craiova lui Olguţa”, adică formaţia CS Universitatea, să se pregătească şi să fie gata de joc cînd va fi afiliată şi înscrisă oficial în Liga a II-a.

Echipa pregătită de Eric Lincar s-a reunit, în urmă cu cîteva săptămîni, la baza naţionalei de la Mogoşoaia, fiind evident faptul că Mircea Sandu le-a facilitat accesul acolo. Între timp, echipa Primăriei din Bănie s-a plimbat prin Serbia, unde a susţinut şi cîteva amicale.

Cum afilierea noii echipe a Craiovei n-a fost ofcializată, iar balamucul de la nivelul eşalonului secund este în floare, clubul Olguţei a trebuit să-şi găsească un nou loc de cantonament. Ca să nu bată la ochi şi să nu i se mai ofere lui Mititelu motive să strige că Naşu susţine tabăra adversă, CS Universitatea a plecat într-un alt loc de cantonamment, dar tot într-un fief al lui Mircea Sandu, la Câmpina.

Mircea Sandu a deţinut ani la rînd acţiuni la hotelul “Muntenia” din Câmpina şi, neoficial, încă mai are legături cu stabilimentul deţinut de prietenul său Ştefan Chiţu. Şi – vai, ce surpriză – CS Universitatea Craiova n-a găsit alt loc de cantonament decît la Câmpina. Şi, altă coincidenţă, formaţia Olguţei va juca marţea viitoare un amical cu ACSM Câmpina, formaţie promovată în Liga a III-a, un club la care “amuşinează” şi Ştefan Chiţu, care vrea astfel să revină în fotbal.

Închide ×