Craiova, ore decisive! Mangia aproape să aducă portar din Italia

Mirela Apostol    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
30/01/2018, 19:28
Craiova, ore decisive! Mangia aproape să aducă portar din Italia

UPDATE.  Andrea Seculin este din nou aproape de CS Universitatea Craiova! Goalkeeperul a revenit în centrul atenţiei după ce Cheivo a avansat negocierile pentru Vic Belec, portarul lui Benevento. Dacă Vic va semna cu Benevento, atunci şi Seculin va putea fi cedat la echipa antrenată de Devis Mangia.

Este o chestiune de ore până când totul se va decide.


Oltenii au negociat în ultimele zile pentru aducerea portarului Andrea Seculin de la Chievo Verona, dar în cele din urmă gruparea din Serie A a decis că jucătorul este netransferabil în această iarnă, conform publicaţiei Il Corriere di Verona.

Andrea Seculin, în vârstă de 27 de ani, joacă la Chievo Verona din anul 2014, iar contractul lui expiră în vara acestui an. Seculin are şapte prezenţe în Serie A, niciuna însă în acest campionat, unde  este rezerva lui Stefano Sorrentino.

Titular la Universitatea Craiova este Nicolai Calancea

Titularul postului de portar la CS Universitatea Craiova este moldoveanul Nicolai Calancea. El a ajuns la Craiova în anul 2016. Calancea şi-a început cariera la Zimbru Chişinău, al cărei căpitan a fost şase sezoane. În România a mai jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Voluntari.

CS Universitatea Craiova a reuşit să îşi menţină echipa, în ciuda numeroaselor oferte primite pentru jucătorii săi. Oltenii l-au păstrat pe Alexandru Băluţă, în ciuda ofertelor insistente primite de la Gigi Becali pentru jucătorul de 24 de ani. De asemenea, Craiova a anunţat că i-a prelungit contractul lui Alexandru Mitriţa până în 2021.

400.000 de euro este cota lui Andrea Seculin, potrivit transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.