Craiova pregătește o lovitură pe piața transferurilor: Boris Sekulic, de la ȚSKA Sofia!

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Ionut Neamţu   
în Universitatea Craiova
10/02/2019, 14:37
Craiova pregătește o lovitură pe piața transferurilor: Boris Sekulic, de la ȚSKA Sofia! EXCLUSIV FANATIK
Craiova îl vrea pe Boris Sekulic de la ȚSKA Sofia. Oltenii trebuie să plătească o sumă de bani pentru a-l transfera

Oltenii caută să își întărească axul central al defensivei și au pus ochii pe un apărător slovac, care are și cetățenie sârbă. Craiova îl vrea pe Boris Sekulic de la ȚSKA Sofia, un fundaș de picior drept, care poate evolua însă și pe partea stângă.

FANATIK a aflat că șefii Craiovei negociază intens pentru Sekulic, deși varianta Stephane Acka rămâne și ea de actualitate. Sosirea lui Sekulic nu este blocată de eventuala aducere a lui Acka.

Craiova, tratative pentru Boris Sekulic de la ȚSKA Sofia! Un internațional slovac puternic ca o stâncă

Devis Mangia ar putea primi forțe proaspete la echipă săptămâna viitoare. Tehnicianul italian, care a rămas fără starul Alexandru Mitriță, își poate acoperi în perioada următoare mai multe posturi deficitare cu banii luați pe căpitan. După ce l-a transferat pe Carlos Fortes pentru zona de atac, Mangia a cerut întăriri și pentru defensivă.

Primul cu care oltenii au negociat este fostul lor jucător Stephane Acka, rămas liber de contract după despărțirea de Erzurumspor. Ivorianul de 28 de ani își dorește o revenire în Bănie, acolo unde s-a simțit excelent.

Boris Sekulic ȚSKA Sofia
Boris Sekulic a semnat cu ȚSKA Sofia în vara lui 2018

Pe de altă parte, sursele FANATIK susțin că gruparea patronată de Mihai Rotaru pregătește o adevărată lovitură pe piața transferurilor: aducerea lui Boris Sekulic! Acesta este un internațional slovac, care joacă acum la ȚSKA Sofia. Ajuns în vara lui 2018 în Bulgaria liber de contract, de la Slovan Belupo, Sekulic vrea să plece. Pentru un transfer, ȚSKA solicită 200.000 de euro, iar tratativele ar putea fi finalizate la începutul săptămânii viitoare. Slovacul este polivalent și poate evolua pe ambele părți, atât în centru, cât și în bandă!

Încă o achiziție de la Gaz Metan? Darius Olaru, pe lista lui Rotaru

Achizițiile Craiovei nu se opresc aici. Oltenii au în conturi o sumă frumușică după despărțirea de Alex Mitriță și își permit să iasă la “shopping” în Liga 1 Betano. Ultimul nume apărut pe lista lui Mihai Rotaru ar fi Darius Olaru, talentatul mijlocaș de la Gaz Metan.

Darius Olaru Sergiu Popovici
Darius Olaru este unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din Liga 1, iar Craiova încearcă să îi ia fața rivalei FCSB pentru transferul acestuia

Conform Sport.ro, Craiova este dispusă să îl cumpere imediat pe Olaru, care mai este dorit de FCSB, Aston Villa și Dinamo Kiev. Prețul pentru care ardelenii ar fi fost gata să îl cedeze în Ucraina pe internaționalul de tineret este de 850 de mii de euro plus procente dintr-un viitor transfer.

700 de mii de euro

Închide ×