Fotbal intern

Craiova răspunde ofertei lui Becali: “Doar piciorul drept al lui Mitriţă costă 5 milioane”

17.10.2018 | 15:01
Craiova raspunde ofertei lui Becali Doar piciorul drept al lui Mitrita costa 5 milioane
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a discutat despre posibilitatea ca Alexandru Mitriță să ajungă la FCSB, după ce Gigi Becali a spus că este dispus să dea 5 milioane de euro în schimbul jucătorului. Craiova răspunde ofertei FCSB prin vocea lui Craioveanu, care afirmă că preţul pentru cel mai bun jucător din lotul lui Devis Mangia este mult mai mare de atât.

“5 milioane costă numai piciorul drept al lui Mitriţă. Dacă îl mai punem şi pe stângul, sunt vreo 10. Şi Bancu valorează şi el vreo 3-4 milioane, bani mulţi. Eu am vorbit cu Calleja în vară, i-am arătat nişte video-uri cu Mitriţă şi i-a plăcut foarte mult.

ADVERTISEMENT

Ce răspuns dă Craiova ofertei lui Gigi pentru Mitriţă

A trimis mesajul mai departe, dacă nu s-a rezolvat asta nu e vina mea. Dacă aş fi miliardar aş da 10 milioane de euro pe Mitriţă şi 8 milioane pe Cicâldău” , a declarat Craioveanu la Telekom Sport.

“Pe Mitriţă dau 3 milioane la orice oră”

Gigi Becali i-a văzut la treabă pe Alexandru Mitriţă şi pe Nicuşor Bancu la Craiova, iar patronul regreta că selecţionerul lui a folosit şi la naţională jucători atât de buni cum sunt cei doi. Patronul de la FCSB chiar a recunoscut că i-ar dori pe aceştia şi a anunţat cât ar oferi pentru cei doi:

ADVERTISEMENT
Craiova răspunde ofertei lui Becali. Alexandru Mitriță în meciul de fotbal dintre Sportul Snagov și Universitatea Craiova, din cadrul Cupei României, desfășurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marți 25 septembrie 2018
Craiova răspunde ofertei lui Becali. Alexandru Mitriță în meciul de fotbal dintre Sportul Snagov și Universitatea Craiova

“Cei mai valoroşi jucători ai României din punct de vedere financiar sunt Bancu şi Mitriţă. Asta e părerea mea. Tu îi ai pe cei mai scumpi jucători din România şi nu îi bagi. E adevărat că nu avem echipă, dar de ce nu i-am văzut pe teren pe cei mai valoroşi jucători? Au jucat bine la Vilnius dacă am câştigat! Bancu şi Mitriţă fac minim 5.000.000 de euro. Eu dau pe Mitriţă 3 milioane de euro la orice oră, iar pe Bancu dau două”, a spus Becali.

Ce spune Craiova despre oferta lui Gigi Becali dă de înţeles că nu se vor realiza în viitorul apropiat transferuri între cele două părţi. Universitatea Craiova şi FCSB se vor întâlni în această etapă, pe Stadionul “Ion Oblemenco”, duminică, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT