Sport

Craiova răsuflă ușurată! Nae Ungureanu a fost externat și se simte bine după ce a suferit un atac cerebral

Suflarea fotbalistică din Craiova s-a liniștit la auzul veștii că Nae Ungureanu, fostul mare jucător al României, a fost externat din spital.
05.08.2021 | 13:52
Craiova rasufla usurata Nae Ungureanu a fost externat si se simte bine dupa ce a suferit un atac cerebral
ADVERTISEMENT

Nae Ungureanu a suferit un accident vascular cerebral și a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, iar acest lucru i-a speriat pe foștii săi colegi din „Craiova Maxima”. Rodion Cămătaru a comentat situația în exclusivitate pentru FANATIK.

Din fericire, fostul mare fotbalist a fost externat și se află în afara oricărui pericol. Ungureanu este unul dintre cei mai titrați fotbaliști care au îmbrăcat tricoul alb-albastru al Universității Craiova, reușind să câștige titlul și cu echipa din Bănie, dar și cu Steaua București.

ADVERTISEMENT

Craiova răsuflă ușurată. Nae Ungureanu a fost externat, iar starea sa de sănătate este stabilă: „Ce a fost mai rău a trecut”

Fostul mare fotbalist Nicolae Ungureanu a avut un „meci” dificil de disputat, reușind să-l câștige. Acesta a suferit un AVC și a fost internat o perioadă de timp în spital. Din fericire, „Roșu” s-a dovedit a fi puternic, iar acum se află acasă.

Din informațiile FANATIK, accidentul vascular cerebral nu a fost unul foarte grav, lucru confirmat și de Rodion Cămătaru pentru publicația noastră: „Eu am fost plecat din țară, dar am ajuns și m-am interesat de Nae. Din ce știu, el se simte binișor, e stabil. Este bine, poate să și vorbească puțin. A fost un accident mai ușor. 

ADVERTISEMENT

Sper să fie bine. A fost un accident vascular, dar avem încredere că se va face bine. Mă bucur că nu a fost atât de grav. Sunt și căldurile astea…cred că a contat”.

Ungureanu a fost externat și a oferit și primele declarații: „Sunt bine acum. Astăzi, la ora 10.00, m-am externat. Urmez un tratament, dar sunt bine. Ce a fost mai rău a trecut,” a spus acesta pentru gds.ro

ADVERTISEMENT

Nae Ungureanu s-a pensionat recent după ce a fost delegat al echipei a doua a Universității Craiova

Fostul component al echipei naționale, cu care a participat la Campionatul European din 1984, Nicolae Ungureanu a lucrat ultima dată în cadrul clubului Universitatea Craiova, fiind delegat al echipei a doua a oltenilor.

Fostul fundaș stânga a renunțat la funcție și s-a pensionat la sfârșitul anului 2020, dar a rămas o prezență constantă la meciurile echipei la care a scris istorie. Cu Universitatea, Nicolae Ungureanu a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a mai avut un parcurs excelent și cu Steaua în 1989 în cupele europene, fiind finalist al Cupei Campionilor Europeni. AC Milan a fost formația care le-a interzis visul steliștilor. A fost 4-0 pentru italieni.

A jucat în 438 de meciuri în prima ligă din România pentru Universitatea Craiova, Steaua și Rapid, pentru care a înscris de 29 de ori. La echipa națională a strâns 57 de apariții. „Noi am eliminat pe Kaiserslautern cu Universitatea Craiova, dar gândiți-vă că ei au avut și un avantaj de 3-0 în tur. Bun, voința și mentalitatea sunt una, valoarea e alta,spunea Ungureanu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,90 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT