Fotbal intern

Craiova, reacție oficială după ce suporterii l-au înjurat pe Gică Popescu! ”Defazată total”

05.04.2019 | 08:29
Craiova reactie oficiala dupa ce suporterii lau injurat pe Gica Popescu Defazata total

Nu a durat prea mult până când conducerea Universității Craiova a oferit o reacție oficială legată de incidentele din timpul jocului cu Viitorul. În repriza a doua a partidei, galeria de la Peluza Nord l-a înjurat pe Gică Popescu! De altfel, suporterii s-au organizat pe rețelele de socializare și au anunțat înaintea jocului că vor avea o atitudine ostilă față de Popescu.

Craiova, reacție oficială după ce suporterii l-au înjurat pe Gică Popescu!

„Popescu ești un Iuda. Te urâm, trădătorule! Un motiv in plus sa veniti deseara la meci este prezenta lui Iuda. Fostul capitan al lui Dinamo, actualmente furnizor de talente oltenesti pentru echipa din Ovidiu a anuntat ca deseara o sa fie “neutru”. Noi nu, noi tinem cu Stiinta si o sa ii dam m..e tradatorului pentru ca nu a facut inca niciun gest pentru care sa merite iertat!”, au scris fanii din Peluza Nord pe pagina oficială de Facebook.

De remarcat că nici comentariile care au însoțit postarea n-au fost printre cele mai prietenoase pentru Popescu. „Cea mai buna pedeapsa : ignorati-l!”, a postat un utilizator, dar sfatul său a fost ignorat total pentru că fanii și-au dat până la urmă în petec. Galeria Craiovei a scandat minute bune împotriva fostului internațional care a rămas impasibil în tribunele arenei Ion Oblemenco.

Craiova, reacție oficială după ce suporterii l-au înjurat pe Gică Popescu! Popescu
Gică Popescu, în timpul partidei cu Viitorul

Cârțu, dezamăgit de fani

Recent numit președinte al grupării, Sorin Cârțu nu a ezitat și a taxat comportamentul fanilor. Fosta glorie a Universității consideră că galeria a greșit grav în privința „Baciului”. Mai mult de atât, Cârțu le atrage atenția fanilor – Popescu a ajutat din plin la construirea ultimei echipe campioane a Universității și nu trebuia înjurat. Fanii sunt supărați pe Popescu după ce acesta a ales să revină în fotbalul românesc, în 2002, la Dinamo.

”Deplasată. Să te adresezi aşa unei foste glorii a Craiovei, unul care a ajutat prin ce a făcut şi la construirea unei echipe campioane, din 91, a ajutat clubul, fotbalul craiovean şi a făcut cinste prin prezenţele lui. Defazată total”, a spus Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

  • 103 partide a jucat Gheorghe Popescu în tricoul Universității Craiova