Fotbal intern

Craiova revoluționează antrenamentele! Ce metodă inedită folosesc oltenii. Video

03.06.2020 | 20:47
Craiova revolutioneaza antrenamentele Ce metoda inedita folosesc oltenii Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește intens pentru reluarea campionatului, fiind echipa care va redeschide „balul” Ligii 1, alături de FC Botoșani. Cristiano Bergodi încearcă să îi capaciteze în proporție de 100% pe elevii săi, iar craiovenii au postat pe pagina oficială de Facebook imagini cu metodele inedite prin care revoluționează antrenamentul clasic.

Metodele de antrenament sunt din ce în ce mai variate, iar Craiova reușește să revoluționeze în acest domeniu

Conform Wikipedia, Teqball este un sport cu mingea care se joacă pe o masă curbă, combinând elemente de fotbal și tenis de masă. Înapoi și înapoi, jucătorii lovesc o minge de fotbal cu orice parte a corpului, cu excepția brațelor și a mâinilor. Fotbaliștii Științei au încercat o sesiune de antrenament la masa de Teqball și s-au distrat copios.

ADVERTISEMENT

Teqball

? Știința Teqball.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Wednesday, 3 June 2020

Nicușor Bancu și Alexandru Mateiu au fost cei doi curajoși din lotul Universității Craiova care s-au aventurat într-un meci de Teqball, iar rezultatul poate fi urmărit în videoclipul postat pe pagina clubului din Bănie. Cei doi jucători sunt foarte apreciați în Bănie, iar Mateiu și-a prelungit contractul care era scadent în această vară, astfel că va mai evolua cel puțin un sezon în tricoul alb-albastru.

Ianis Hagi și Nicolas Popescu au încercat și ei sportul apărut în 2014. Imaginile au fost publicate de Smiley

Ianis Hagi și Nicolas Popescu s-au duelat și ei într-un meci de Teqball, iar fiul lui Gică Popescu a ieșit învingător, scor 5-4, din partida cu jucătorul lui Rangers, premiul fiind un… dezinfectant. Înainte de meci, celor doi li s-a intonat imnul național și au avut imagini cu fanii echipei naționale.

ADVERTISEMENT

„Felicitări încă o dată băieți! Ați fost minunați. E prima dată când am văzut așa ceva, știu că nu v-a fost ușor cu filmatul, dar vă mulțumesc din nou, sunteți niște băieți minunați și vă doresc succes, pentru că știu că o să ajungeți în locuri interesante”, a spus Smiley, cel care a publicat filmulețul pe canalul său de Youtube.

Universitatea Craiova – FC Botoșani, primul meci oficial după o pauză de trei luni

Toate gândurile oltenilor sunt către primul meci de la revenirea pe gazon. Universitatea se va duela cu FC Botoșani pe un stadion „Ion Oblemenco” gol, lucru inedit în Bănie. Echipa moldoveană este unul dintre cele mai incomozi adversari ai Craiovei de la revenirea pe prima șcenă a fotbalului românesc, dar în acest campionat statistica este de partea Științei.

ADVERTISEMENT

„Juveții” au remizat la Botoșani, acolo unde nu au reușit să câștige niciodată, scor 1-1. Golofca a deschis scorul pentru gazde în primul minut de joc, în timp ce Nicușor Bancu a egalat în minutul 29. Lucrurile au stat diferit în „fieful leilor”. În minutul 30, tabela arăta deja 2-0 pentru Craiova, după ce Valentin Mihăilă și Alexandru Cicâldău punctaseră. Ofosu a mai redus din diferență, însă la ultima fază a jocului, Bogdan Vătăjelu a scăpat singur cu poarta goală și a stabilit scorul final.

„Nu voi schimba ce a făcut bun Cornel Papură, plecăm de la o bază bună, de la un sistem bun, de la niște jucători buni. Ceva-ceva mai trebuie, dar treptat, fără multe schimbări, fără să stricăm munca altora. Jucătorii trebuie să se gândească la cel mai înalt obiectiv, iar patru puncte nu este foarte mult, ținând cont că mai sunt 3 derby-uri, 2 cu CFR şi unul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Semnez acum dacă va trebui să jucăm pentru titlu cu CFR în ultima etapă. Sper să dau încredere jucătorilor, pentru că avem lot bun. Echipa Craiovei de acum este puternică, mai bună decât celelalte formații pe care le-am antrenat”, a declarat Cristiano Bergodi înainte de a începe pregătirile alături de olteni.

ADVERTISEMENT