Craiova rezolvă transferurile de titlu: "Este exact ce aveam nevoie"

CSU Craiova a urcat pe locul trei în Liga 1, după ce Gaz Metan Mediaş a fost depunctată, iar Gheorghe Mulţescu anunţă că visează la titlu la finalul acestui sezon. Pentru asta, oltenii sînt gata să dea cîteva lovituri notabile pe piaţa transferurilor.

"Dimitrov şi Fajici sînt pe punctul să semneze, e aproape şi Bucurică. Mai vine încă un fundaş central zilele astea. Bucurică şi Briceag vor fi pe postul lui Vătăjelu. Dimitrov şi Fajici vor ajunge sîmbătă în cantonament cu noi. Este exact genul de atacant de care avem nevoie, este puternic şi poate ajuta şi cu pase", a declarat Gheorghe Mulţescu la Digi Sport.

Radoslav Dimitrov, de la FC Botoşani, Bogdan Bucurică, de la Concordia Chiajna, şi atacantul Nusmir Fajici, din postura de jucător liber de contract, sînt fotbaliştii pe care CSU Craiova îi va achiziţiona în aceste zile.

Nusmir Fajici, 29 de ani, din Bosnia şi Herţegovina, a jucat ultima dată la Xinjian Leopard, în liga a doua din China, formaţie pentru care a marcat nouă goluri în 22 de meciuri. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Dinamo Minsk, NK Maribor, Mura 05, dar şi mai multe formaţii din ţara natală.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231