ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Craiova s-a distrat cu Dinamo și la FIFA 20 la Bucharest Gaming Week 2019

Autor: Andrei Șchiopu | 09.11.2019 | 14:23
Finala Craiova - Dinamo la FIFA 20. Sursă foto: facebook Universitatea Craiova

Odată cu o nouă ediție a Bucharest Gaming Week, care se va desfășura în perioada 4-10 noiembrie, a avut loc și o competiție de FIFA20 în care Andi Stoica de la VFC Dinamo l-a întâlnit pe Dan Buzărnescu de Universitatea Craiova 1948. Oltenii s-au impus în finală cu 8-0 la general, iar în urmă cu doar 5 zile formația lui Victor Pițurcă s-a impus cu 4-1 la Severin împotriva „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Craiova a câștigat și la FIFA 20 meciul cu Dinamo

Craiova, reprezentată la competiția de FIFA 20 de la Bucharest Gaming Week de Dan Buzărnescu, s-a impus cu scorul de 8-0 la general în fața lui Dinamo, care a fost reprezentată de Andi Stoica. Bucharest Gaming Week se ține la Sala Palatului și este un eveniment tuturor pasionaților de jocuri video. La eveniment vor participa mai multe personalități în mediul online, precum: Lectură de la A la Z, Ovidiu Pătrașcu, CreativeMonkeyz sau iRaphahell.

Evenimentul se derulează pe parcursul a două zile, între 9-10 noiembrie. Un bilet pentru o singură zi costă 60 de lei, iar abonamentele valabile pentru două zile costă 80 de lei. În cazul în care biletul este achiziționat în aceeași zi, prețul crește la 65 de lei, la fel și în cazul abonamentelor, care ajung la prețul de 90 de lei.

ADVERTISEMENT

La fotbal, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 4-1 la Severin în meciul cu Dinamo. Oltenii au înscris prin Antoni Ivanov (20), Andrei Ivan (31, 45+3) și Valentin Mihăilă (86), în timp ce pentru „câini” a marcat Dan Nistor în minutul 57.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!