Fotbal intern

CRAIOVA. Scandal între oficiali. “E o murătură!” / “Joc în altă ligă!”

UPDATE, ORA 12:05 / Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a refuzat un schimb de replici cu Silvian Cristescu şi s-a limitat să declare că îi poate răspunde doar lui Mihai Rotaru,...
03.12.2016 | 12:05
CRAIOVA Scandal intre oficiali E o muratura  Joc in alta liga

UPDATE, ORA 12:05 / Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a refuzat un schimb de replici cu Silvian Cristescu şi s-a limitat să declare că îi poate răspunde doar lui Mihai Rotaru, finanţatorul lui CS U Craiova.

“Chiar nu vreau să intru în vreo polemică. Este treaba lui ce a spus despre mine, să fie sănătos. Nu am ce să-i răspund. Eu joc în altă ligă, pot purta un dialog cu Rotaru, cu patronul clubului. Probabil că a spus că sînt o murătură de patron pentru că şi-a adus aminte de Leo Grozavu, cînd a venit la acea conferinţă cu borcanul de castraveţi. Nu înţeleg de ce l-au deranjat declaraţiile mele, dar nu mai contează. Îi doresc tot binele din lume acestui domn”, a spus Iftime pentru FANATIK.RO.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Silvian Cristescu, team-managerul clubului CS U Craiova, l-a atacat pe Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani. Iftime a spus la finalul jocului cu Steaua de la Bucureşti, 0-0, că te apucă rîsul cînd te uiţi şi vezi ce echipe sînt în spatele roş-albaştrilor în clasament. Cristescu s-a dezlănţuit în discuţia cu FANATIK.

“Murătura asta mică să îşi vadă de echipa lui!”

Am tot stat să mă gîndesc dacă merită să îi dau o replică lui Valeriu Iftime. Dar pînă la urmă am decis că trebuie să îi spun nişte lucruri. Cu ce drept se ia el de Craiova? Ştie el cum muncim noi aici la club? Murătura asta mică de patron, Valeriu Iftime prea a început să facă pe filozoful prin fotbalul românesc. Nu îi e ruşine să vorbească de Craiova? Ce ţi-am făcut noi, mă nene! Păi noi sîntem o echipă slabă? Ţi-am dat cu terenul în cap atunci cînd ai jucat la Craiova. 2-0 fără drept de apel! Nene Iftime, te rog eu să îţi vezi de murăturile tale!

După ce că are o echipă de murături, mai şi începe să îşi dea aere de mare vedetă. Dacă pe harta fotbalului românesc a ajuns să fie şi FC Botoşani, atunci chiar că te apucă rîsul. Îl rog să nu mai pomenească niciodată numele echipei noastre. Nu avem nimic de împărţit. Dacă îl văd pe stradă nici măcar nu îl cunosc ca om. A ajuns şi el vreo mare vedetă şi nu ştiu eu?“, a explodat Cristescu.

CE DECLARASE IFTIME

Cînd vezi Craiova şi Mediaş în spate te apucă rîsul!”

Valeriu Iftime a spus după egalul obţinut de FC Botoşani la Bucureşti, 0-0 cu Steaua, că echipa lui Laurenţiu Reghecampf nu are rival în Liga I, iar formaţiile din spatele roş-albaştilor sînt de tot rîsul.

„E un pic dezorientată Steaua! Şi ei ne-au luat foarte uşor, aşa cred eu. Au considerat că poate sîntem victima perfectă. Oricum, Steaua nu are adversar în Liga 1, nu are… decît dacă cei de la Astra vor juca fotbal aşa cum o fac în cupele europene. Poate CFR ar fi fost lider, cu acele puncte, nu contrazic, dar nu mai pierdea Steaua puncte cu CFR în acel caz. Eu vă spun că Steaua bate acasă la CFR în retur. Nu are nicio şansă CFR în faţa Stelei. Steaua se distrează, nu vedeţi? Accelerează cînd vrea. Ei fac în Liga 1 ce vor. Vor cîştiga 100% campionatul. Cînd te uiţi în spate şi vezi Craiova şi Mediaş te apucă rîsul! Craiova şi Mediaş să ameninţe Steaua la cîştigarea campionatului? Hai, dom’ne să fim serioşi”, a declarat Iftime.