Craiova şi-a rezolvat problema de pe “Ion Oblemenco”: “Gazonul e mai bun”

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
21/06/2018, 08:54
Craiova şi-a rezolvat problema de pe “Ion Oblemenco”: “Gazonul e mai bun” GALERIE FOTO
Craiova şi-a rezolvat problema de pe Ion Oblemenco

Craiova şi-a rezolvat problema de pe “Ion Oblemenco”, acolo unde gazonul de pe cel mai nou stadion din România lăsa de dorit. Florin Gardoş s-a şi accidentat din cauza stării precare a acestuia, însă Marcel Popescu, preşedintele oltenilor, a asigurat că acum condiţiile sunt diferite faţă de sezonul precedent.

După ce jucătorii de la Universitatea Craiova au efectuat testele fizice, Marcel Popescu spune că gazonul a fost intact şi chiar jucătorii lui Devis Mangia i-au dat reacţii pozitive:

Craiova şi-a rezolvat problema de pe “Ion Oblemenco”

”Era un semn de întrebare în ceea ce priveşte calitatea gazonului, dar azi a dispărut acest semn de întrebare. Aseară, jucătorii au dat testele fizice, iar după nu s-a văzut niciun fel de urmă pe gazon. Am vorbit cu câţiva dintre ei şi mi-au spus că gazonul este mult mai bun faţă de sezonul trecut”, a spus Marcel Popescu pentru Telekomsport.

Brazdă ruptă din gazon pe Ion Oblemenco
Brazdă ruptă din gazon pe Ion Oblemenco

Universitatea Craiova a plecat în cantonamentul din Austria fără câţiva dintre jucătorii de bază, Alexandru Băluță. Alexandru Mitriță, Nicușor Bancu și Mitrovic, care au vacanţă prelungită.

 

Închide ×