OFICIAL! Gata, se inaugurează! “Mai aşteptăm două săptămâni!”

Cosmin Cojocareanu   
în Stiri sportive
27/10/2017, 12:30
OFICIAL! Gata, se inaugurează! “Mai aşteptăm două săptămâni!” GALERIE FOTO

UPDATE. Marcel Popescu, preşedintele celor de la Universitatea, a vorbit despre partida inaugurală de pe noul stadion al oltenilor. Mai aşteptăm 2 săptămâni, am aşteptat 2 ani. Procedura se va încheia marţi-miercuri. Nu cred că există riscul ca nici pe 9 noiembrie să nu fie gata toate aprobările. Pe 10, nu pe 9, va fi inaugurarea cu Slavia Praga. Aş fi vrut să inaugurăm stadionul cu FCSB dar, din păcate, nu s-a putut. Cu Juventus Bucureşti ar urma să fie primul meci pe teren propriu“, a spus Popescu pentru pro-x.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Universitatea Craiova se întoarce acasă! Adversarii au anunţat pe site-ul oficial că vor fi prezenţi la deschiderea noului stadion din Bănie. Partida se dispută la data de 10 noiembrie. Au fost eforturi supra-omeneşti pentru ca stadionul „Ion Oblemenco” să fie inaugurat la data de 29 octombrie, cu partida Craiova – FCSB. Avizele de la ISU au fost obţinute, dar nu s-a reuşit încheierea procesului de predare – primire a stadionului de către municipalitate de la Compania Naţională de Investiţii. Astfel, derby-ul din Liga 1 Betano a fost mutat la Severin, a doua casă a formaţiei oltene. Conducătorii clubului craiovean s-au mişcat repede şi, pentru a nu dezamăgi abonaţii, au perfectat un meci de gală.

Iar acum e oficial! CS Universitatea Craiova – Slavia Praga este primul meci ce se va disputa pe noul stadion din Bănie! La data de 10 noiembrie, de la ora 20:00, CS Universitatea Craiova va întâlni Slavia Praga, campioana Cehiei. Slavia este una dintre cele mai titrate echipe din fotbalul central european. Are 18 titluri, cumulate şi cu cele din vremea fostei Cehoslovacii, şi 7 Cupe ale Cehiei. Are un sezon excelent în Europa League, conduce grupa în care se află şi Villareal. În întrecerea internă, este pe locul 2, în urma celor de la Plzen. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

CS Universitatea Craiova – Slavia Praga, meciul care deschide balul pe noul Oblemenco

Nu doar oltenii au făcut anunţul, ci şi adversarii lor. Pe site-ul oficial al celor de la Slavia Praga a fost postat un comunicat prin care gruparea cehă confirmă că va veni pe stadionul „Ion Oblemeco”. Întâlnirea este programată vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 20:00. Pe noul stadion al CS Universităţii Craiova vor germanul Halil Altintop şi portughezul Danny, în cazul în care nu sunt convocaţi la loturile naţionale.

Evenimentul de inaugurare al bijuteriei de peste 50 de milioane de euro din Bănie va începe cu cel puţin două ore înaintea meciului. Primăria din Craiova a alocat un buget de aproximativ 250.000 de euro pentru spectacol. Printre invitaţi sunt artişti precum Andrei Păunescu şi Ciri Mayer.

Închide ×