Fotbal intern

VIDEO Craiova-Steaua 2-5. Oltenii, umiliţi la Severin de noul lider

Craiova - FCSB 2-5 s-a jucat în etapa a 16-a din Liga 1 Betano. Elevii lui Nicolae Dică au dat lovitura încă din startul meciului. Harlem Gnohere a marcat în secunda 44 şi a dat tonul victoriei...
29.10.2017 | 22:50
VIDEO CraiovaSteaua 25 Oltenii umiliti la Severin de noul lider

Craiova – FCSB 2-5 s-a jucat în etapa a 16-a din Liga 1 Betano. Elevii lui Nicolae Dică au dat lovitura încă din startul meciului. Harlem Gnohere a marcat în secunda 44 şi a dat tonul victoriei de la Severin. Celelalte patru goluri ale stelistilor au fost marcate de Teixeira, Tănase, Kelic (autogol) şi Coman. Pentru olteni au înscris Larie (autogol) şi Kelic. FCSB a urcat pe primul loc în Liga 1 Betano.   VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – STEAUA 2-5 LIGA 1 BETANO

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
Cu această ocazie, oltenii au anunţat că vor vinde un model special de eşarfă la partida de duminică seară, inscripţionată cu “„Jumătate de veac de pasiune, jumătate de veac acasă” . Oltenii au postat şi un comunicat pe site-ul oficial al clubului: “Stadionul a fost inaugurat la 29 octombrie 1967, cu ocazia meciului de tineret România – Polonia, scor 2-2. De atunci, a devenit fieful Universităţii Craiova! Locul în care zeii din Maxima au coborât în iarbă pentru a face fericiţi zeci de mii de suporteri”.

ECHIPELE DE START din Craiova – Steaua 2-5 VIDEO Liga 1

CS U Craiova: Calancea – Datkovici, Kelic, Ferreira – Martic, Screciu, Mateiu, Bancu  – Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Rezerve: Mitrovici, Briceag, Roman, Radoslav, Burlacu, Mihăilă, Spahija

FCSB: Niţă – Enache, Bălaşa, Larie, Momcilovic- Nedelcu, Popescu – Teixeira, Budescu, Tănase – Gnohere

Rezerve: Stăncioiu, Man, Alibec, Morais, Filip, Pintilii, Fl. Coman

Ultimul antenor care a reusit să câştige campionatul cu Univeristatea Craiova, Sorin Cîrţu, nu e prea optimist înainte de meciul de duminică seara. Cîrţu spune că băieţii lui Devis Mangia au probleme mari atunci când joacă meciurile cu miză şi mai ales la cele contra FCSB. (TOATE DETALIILE AICI)

Craiova – Steaua LIVE STREAM Liga 1. Scandal pe arbitraj

CRAIOVA – STEAUA 2-5 VIDEO LIGA 1 BETANO. Mihai Stoica a avut un discurs ciudat pentru el înainte de meciul cu oltenii. Directorul sportiv al FCSB a fost plin de laude pentru Craiova, iar Nicolae Dică a vorbit despre teama de tripleta ofensivă din Bănie, Mitriţă-Băluţă-Burlacu.  (TOATE DETALIILE AICI) început deja scandalul vizavi de arbitraj încă de înaintea meciului Craiova – Steaua! Oltenii au luat foc când au văzut delegarea CCA pentru această partidă. Au făcut şi memoriu pentru a-l recuza! (TOATE DETALIILE AICI)

CRAIOVA – STEAUA 2-5 VIDEO LIGA 1 BETANO. Vara aceasta a fost una a dezertărilor de la Craiova spre Steaua! Emilian Pacionel şi Andrei Vlad au fost cei doi jucători care au lăsat CSU Craiova pentru FCSB. Ambele plecări au fost cu scandal. Iar vrajba continuă, pentru că acum se va ajunge şi la tribunal! (TOATE DETALIILE AICI) 

Jucătorii lui Devis Mangia au plecat spre Drobeta-Turnu Severin, acolo unde vor disputa meciul cu FCSB din etapa a 16-a din Liga 1 Betano. “Ştiinţa a plecat spre Drobeta Turnu Severin! Nu mai sunt multe de spus, cu toţii (fotbalişti şi suporteri) trebuie să vorbim pe teren, în această seară, de la ora 20:45”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a lui CSU Craiova.

Oltenii au ajuns la stadion şi au ieşit pe teren pentru a inspecta terenul de joc.