CRAIOVA-STEAUA. Atac la Becali? ”Discut cu el, dar eu fac echipa!”

CRAIOVA-STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a explicat care este relaţia lui cu patronul Gigi Becali.

”11-le care va intra pe teren îl fac doar eu. Este datoria mea să ţin patronul la curect cu ce facem noi în fiecare săptămână. Vreau să mă concentrez doar pe ce facem la stadion, pe ce înseamnă familie... Pentru că am un obiectiv de realizat cu aceşti băieţi, cu Gigi Becali, cu cei din conducerea clubului.

Eu vorbesc cu patronul, ştiu că într-o confruntare cu Becali numai el are de câştigat, că e patron.

Pentru mine, Pintilii este căpitanul echipei. Ce se va întâmpla, ce va hotărî patronui... Avem doar acelaşi obiectiv, câştigarea campionatului. Dar eu, cât voi fi aici, voi încerca să iau cele mai bune decizii. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Pentru noi nu e un avantaj că adversarul află echipa înainte de meci cu câteva zile înainte. Eu i-am explicat asta patronului, dar nu am putut să-i spun să nu vorbească. Dar este un dezavantaj pentru mine.

Nu dicutăm ce discută patronul ec hipei. Fiecare om este liber să spună ce vrea. Sunt oameni care ne critică mai mult decât o face patronul.

Relaţia mea cu paronul se bazează pe respect. Sunt lucruri după care mă ghidez în viaţă. Dar el m-a învăţat, prietenia este prietenie, contractul e contract: După asta mă ghidez”, a dezvăluit Gigi Becali.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091