ADVERTISEMENT
Carousel hot news

CRAIOVA – STEAUA. “Ar fi fantastic să-i eliminăm! Să ne bucurăm la final!”

CRAIOVA - STEAUA. Emil Săndoi vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Sorin Cârţu pe banca lui CS U Craiova, dar şi despre şansele pe care echipa le are în meciul de Cupa României cu...
Autor: Mircea Dominte | 02.12.2014 | 20:37
CRAIOVA - STEAUA.

CRAIOVA – STEAUA. Emil Săndoi vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Sorin Cârţu pe banca lui CS U Craiova, dar şi despre şansele pe care echipa le are în meciul de Cupa României cu Steaua. 

ADVERTISEMENT

CRAIOVA – STEAUA. “Meciul cu Steaua este unul foarte important. Cred că în mare parte am rezolvat problemele în campionat, am reuşit să ieşim din situaţia disperată în care se găsea echipa după şase etape. Meciul de joi este un moment al adevărului şi pentru noi. Întîlnim echipa care domină autoritar campionatul românesc de ani de zile. Avem aproape de echipă accidentată şi nu ştiu dacă putem alinia cea mai bună formaţie. Ne lipsesc Acka, Kai, Bancu… Sînt toţi accidentaţi. Cine ştie, poate ne bucurăm şi la finalul acelui meci. Indiferent cum se va numi stadionul din Craiova, va nedreptăţi pe cineva, la cîte glorii a avut Craiova de-a lungul anilor. Am decis să colaborez cu Cârţu cu funcţii egale după ce am văzut mai multe jocuri ale echipei. Nu îmi aduc aminte să mai fi fost această situaţie în fotbalul românesc, dar să nu uităm că ultimul titlu Craiova l-a luat cu Cârţu antrenor şi Săndoi căpitan. Consider că ne completăm destul de bine, iar pînă acum rezultatele au fost destul de bune. Ar fi ceva fantastic să eliminăm Steaua din Cupă!”, a declarat Emil Săndoi la DigiSport.

“Brandan este antrenorul din teren!”

CRAIOVA – STEAUA. “Este bine că Brandan a ajuns la Craiova. Era cea mai bună variantă pentru el, fiindcă la Steaua oricum îi era mult mai greu să se impună. Eu cînd a venit n-aveam vreo treabă cu Craiova, nu eram acolo, dar am simţit că argentinianul poate fi antrenorul din teren. Şi cam asta este el în acest moment pentru echipa noastră, are o experienţă foarte mare”, a mai spus Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!