CRAIOVA-STEAUA. Cum arată acum bulgarul iubit de olteni şi stelişti!

CRAIOVA-STEAUA. Valentin Iliev, 36 de ani, este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti bulgari care au jucat în Liga 1. Adus în România în vara anului 2010,  de către Eugen Trică, la FC Universitatea Craiova, fostul internaţional s-a făcut imediat iubit de către suporterii oltenilor datorită evoluţiilor sale din teren. Însă, în 2011 Iliev s-a transferat la Steaua, iar imediat a intrat şi în inimile fanilior roş-albaştrilor după ce a marcat două goluri în meciul cîştigat cu Dinamo, scor 3-2.

CRAIOVA-STEAUA. Ulterior, Valentin Iliev a plecat în Bulgaria la TSKA Sofia acolo unde a evoluat 40 de meciuri şi a reuşit să marcheze de cinci ori.

Dar la începutul anului 2015 Valentin Iliev a revenit în România şi a semnat de această dată cu CS U Craiova. Pentru echipa lui Mihai Rotaru fundaşul bulgar a jucat 20 partide şi a marcat 1 gol. Însă oficialii oltenilor nu au mai dorit să îi propună acestuia prelungirea contactului şi s-au despărţit de el.

Iliev e antrenor în Liga 4

CRAIOVA-STEAUA. Astfel că, după despărţirea de echipa lui Mihai Rotaru, Valentin Iliev s-a reîntors în Bulgaria, iar acum activează ca antrenor în Liga 4 la TSKA. Formaţia respectivă este echipa armatei. Vechea societate a lui TSKA Sofia a fuzionat cu Litex. Deoarece suporterii nu au aderat la proiectul respectiv generalii au decis să îşi redeschidă secţia de fotbal şi au început din Liga 4. "„Îmi place foarte mult acest proiect, ŢSKA 1948, sunt mulţi suporteri care cred în el. Trăim intr-o ţară liberă şi fiecare are dreptul la opinie. Le mulţumesc celor care ne susţin„, a spus Valentin Iliev, aflat la prima experienţă în cariera de antrenor.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231