Fotbal intern

SE DĂRÎMĂ OBLEMENCO. “Am jucat în Ghencea, în Ştefan cel Mare şi în Giuleşti, dar atmosferă ca la Craiova nu am mai văzut!”

SE DĂRÎMĂ OBLEMENCO. Jean Vlădoiu este unul dintre puţinii fotbalişti români care au evoluat pentru Steaua, Dinamo, Rapid şi Universitatea Craiova. Fostul atacant dezvăluit, pentru...
04.12.2014 | 10:35
SE DARIMA OBLEMENCO Am jucat in Ghencea in Stefan cel Mare si in Giulesti dar atmosfera ca la Craiova nu am mai vazut

SE DĂRÎMĂ OBLEMENCO. Jean Vlădoiu este unul dintre puţinii fotbalişti români care au evoluat pentru Steaua, Dinamo, Rapid şi Universitatea Craiova. Fostul atacant dezvăluit, pentru FANATIK.RO, una dintre amintirile care îl leagă de stadionul Ion Oblemenco:

SE DĂRÎMĂ OBLEMENCO. “Am jucat în multe locuri şi pe multe stadioane, pe Ghencea, în Ştefan cel Mare şi în Giuleşti, dar atmosferă ca pe Ion Oblemenco nu am mai văzut. Cea mai frumoasă amintire e din meciul cu Steaua din 2002, ţin minte cînd am văzut 40.000 de fani în tribune şi alţi 20.000 la porţile stadionului. A fost ceva incredibil.

Meciul ăla a fost cîştigat de la vestiare. Nu ştiam ce se întîmplă cu noi. Emil Săndoi ne spunea atunci <ceea ce vedeţi în tribună, doar la Craiova Maxima s-a întîmplat>>. După ce am cîştigat acel meci parcă cîştigasem campionatul,  aşa de mare era euforia fanilor. Eu vroiam să plec spre Bucureşti după meci, însă tot drumul era blocat. Chiar dacă am jucat puţin la Craiova, m-am simţit ca şi cum aş fi evoluat de foarte mult timp la echipă. Dacă CS U Craiova va obţine rezultate, va readuce suporterii înapoi pe stadion”, a declarat Vlădoiu pentru FANATIK.RO.

SE DĂRÎMĂ OBLEMENCO. Vlădoiu a fost unul din cei mai buni oameni de pe teren la meciul dintre Universitatea Craiova şi Steaua din 2002, cîştigat de olteni cu scorul de 3-1 pe Ion Oblemenco. Atunci, Jean Vlădoiu a scos un penalty şi a dat o pasă de gol.

vladoiu-ion

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!