Fotbal intern

Craiova-Steaua, pe noul stadion “Ion Oblemenco!” Anunţul oltenilor

Craiova - Steaua, pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova! CS Universitatea Craiova se pregăteşte să revină în Bănie, pe noul stadion din Craiova, iar ultimul meci pe care oltenii îl vor...
21.09.2017 | 10:34
CraiovaSteaua pe noul stadion Ion Oblemenco Anuntul oltenilor

Craiova – Steaua, pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova! CS Universitatea Craiova se pregăteşte să revină în Bănie, pe noul stadion din Craiova, iar ultimul meci pe care oltenii îl vor disputa pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin va avea loc vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, contra formaţiei FC Voluntari, din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano.

Pe site-ul oficial al formaţiei CS Universitatea Craiova a fost făcut anunţul care îi va bucura pe toţi suporterii oltenilor. Oficialii echipei pregătite de Devis Mangia şi-a invitat suporterii la “probabil ultima reprezentaţie de la Severin”. Astfel, CS U Craiova ar putea inaugura noul stadion contra formaţiei FCSB, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, deoarece meciurile din rundele 13, 14, 15 le vor juca în deplasare.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CRAIOVA – STEAUA. Următorul meci al oltenilor de acasă va avea loc pe Ion Oblemenco

“Comparată cu Napoli de cei tineri şi cu Craiova Maixma de bătrânii care au văzut mai mult fotbal, Universitatea Craiova promite să facă iarăşi spectacol, vineri, 22 septembrie, ora 20:30, pe Municipalul din Severin. 12 goluri s-au în scris în ultimele trei partide ale Ştiinţei, care este iarăşi pe 2 în campionat, iar tripleta de aur deja celebră în toată România a devenit cvartet, după ce Burlacu şi s-a alăturat lui Băluţă, Gustavo şi Mitrriţă, în atacul de care se tem toţi adversarii din Liga 1. Şi, când ei au motive de teamă, noi avem motive de sărbătoare. 

Sărbătoreşte, aşadar, la Severin, ultima seară de magie desfăşurată în oraşul de pe malul Dunării, împotriva deţinătoarei Cupei României, FC Voluntari, cu care avem revanşă de luat. Vineri, de la 20:30, Ştiinţa te va face din nou să trăieşti emoţiile, să trăieşti bucuria de la goluri, să trăieşti fotbalul, să trăieşti viaţa. Trăieşte şi tu alături de alb-albaştri, poate ultima oară la Severin. Ne luăm la revedere de la oraşul care ne-a fost casă primitoare atâta timp cu un meci mare! #ToţiLaSeverin”, apare pe site-ul oficial al formaţiei CS Universitatea Craiova.

Iată preţurile biletelor pentru meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FC Voluntari, din etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018:

Peluze – 10 lei

Tribuna 2 – 20 lei

Tribuna 1 – 25 lei

VIP – 70 lei

Tichetele sunt disponibile la casele de bilete ale Stadionului Municipal din Severin, joi între orele 12:00 – 18:00 şi vineri începând cu ora 12:00 şi până la startul meciului.

CS U Craiova – FC Voluntari, vineri, 22 septembrie, ora 20:30, pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: