Fotbal intern

Craiova pregătește un nou transfer important. Se află pe urmele lui Marco Dulca. Ce zice tatăl său

Autor: Eduard Nicolae Popa | 06.10.2018 | 18:23
Craiova e interesată de transferul lui Marco Dulca

CS Universitatea Craiova, trupa antrenată de Devis Mangia, ar dori să îl aducă pe Marco Dulca, fotbalist care în prezent evoluează la Swansea U23. Mijlocașul central este membru al naționalei U21, condusă de Mirel Rădoi și este fiul fostului internațional Cristi Dulca, cel care în prezent este antrenorul lui Energiticianul, echipă din Liga 2.

Marco Dulca a ajuns la Swansea în 2015, când a fost transferat de la Universitatea Cluj, pentru echipa de U18. În 2017, Marco a făcut pasul la echipa U23, iar în acest sezon a jucat în 5 din cele 7 meciuri ale echipei U23 în Premier league 2. Dacă ar ajunge în Bănie, Dulca jr. ar urma să betoneze linia de mijloc a Craiovei, după ce în această vară trupa lui Mihai Rotaru l-a adus de la Viitorul pe Alexandru Cicâldău, coleg cu Dulca la tineret.

Marco Dulca la Craiova? Ce spune tatăl său

Fost fundaș al naționalei la Mondialul din 1998, Cristi Dulca susține că nu știe nimic despre o potențială ofertă de la Craiova pentru Marco: „Nu ştiu nimic legat de o ofertă de la Universitatea Craiova pentru Marco, au fost interese în trecut, acum un an sau doi, dar nu s-au concretizat. În prezent, nu am absolut nicio idee despre vreo ofertă. Marco şi-a prelungit de curând contractul cu Swansea pentru încă doi ani. Eu, ca tată, îi pot da doar sfaturi, el are acum aproape 20 de ani, el alege, alături de impresarul său, pentru mine este important să joace”, a spus Marco Dulca, pentru Pro Sport.

Până să ajungă colegi la Craiova, Dulca și Cicâldău au fost coechipieri la naționala U21, cu care sunt la un pas de calificarea la Europeanul din 2019. Cu toate acestea, Dulca va lipsi la partidele cu Țara Galilor și Liechtenstein, după ce a călcat strâmb și a suferit o fractură la piciorul stâng.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!