Întâlnire surpriză Hagi - Mangia. Ce au discutat

craiova-viitorul, gica hagi, devis mangia, marcel popescu

Devis Mangia si Gica Hagi au discutat inainte si dupa meciul Craiova - Viitorul 3-1, din Liga 1 Betano, disputat pe noul "Ion Oblemenco".

Marcel Popescu, oficialul oltenilor, este cel care a dezvăluit acest lucru:

"Vreau să vă spun ceva ce dumneavoastră nu aţi văzut la televizor pentru că nu aveaţi cum. Hagi şi Devis Mangia s-au întâlnit pe culoar înainte de meci. Au vorbit în italiană, pentru că Hagi este un bun vorbitor de italiană. După meci, s-au întâlnit din nou iar Hagi a avut puterea să-l felicite pe Mangia. Acest gen de comportament trebuie să devină o regulă în fotbalul românesc.

"Mă tem de accidentări"

Nu ne temem nici de CFR, nici de Steaua. Principalul nostru adversar suntem chiar noi. Anul trecut am avut în câteva rânduri posibilitatea de a ajunge pe primul loc şi nu am făcut-o. Mă tem de accidentari. Cred că dacă Messi ar fi jucat în România, cariera lui ar fi fost încheiată la 22-23 de ani. Am trăit spaima unor accidentări ale lui Mitriţă şi Baluţă la Timişoara şi Botoşani. Jocul dur nu duce decât la antispectacol. Fotbalul trebuie să se joace doar cu mijloace sportive", a declarat Marcel Popescu la ProX.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Vezi aici tote fazele din Craiova - Viitorul 3-1

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663