Întâlnire surpriză Hagi – Mangia. Ce au discutat

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
03/12/2017, 14:10
Întâlnire surpriză Hagi – Mangia. Ce au discutat

Marcel Popescu, oficialul oltenilor, este cel care a dezvăluit acest lucru:

“Vreau să vă spun ceva ce dumneavoastră nu aţi văzut la televizor pentru că nu aveaţi cum. Hagi şi Devis Mangia s-au întâlnit pe culoar înainte de meci. Au vorbit în italiană, pentru că Hagi este un bun vorbitor de italiană. După meci, s-au întâlnit din nou iar Hagi a avut puterea să-l felicite pe Mangia. Acest gen de comportament trebuie să devină o regulă în fotbalul românesc.

“Mă tem de accidentări”

Nu ne temem nici de CFR, nici de Steaua. Principalul nostru adversar suntem chiar noi. Anul trecut am avut în câteva rânduri posibilitatea de a ajunge pe primul loc şi nu am făcut-o. Mă tem de accidentari. Cred că dacă Messi ar fi jucat în România, cariera lui ar fi fost încheiată la 22-23 de ani. Am trăit spaima unor accidentări ale lui Mitriţă şi Baluţă la Timişoara şi Botoşani. Jocul dur nu duce decât la antispectacol. Fotbalul trebuie să se joace doar cu mijloace sportive”, a declarat Marcel Popescu la ProX.

Vezi aici tote fazele din Craiova – Viitorul 3-1

Ştirea MOMENTULUI

Benzema a bătut palma cu AC Milan. Cât va câștiga în Italia

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.