Craiova vine la Chiajna cu patru trofee luate! Ce au câştigat Mitriţă, Bancu şi Cicâldău

Alex Bradescu   
in Universitatea Craiova
06/12/2018, 13:15
Craiova vine la Chiajna cu patru trofee luate! Ce au câştigat Mitriţă, Bancu şi Cicâldău

Craiova vine la Chiajna pentru meciul care va începe la ora 20.00 în Liga 1 Betano încărcată de trofee! Ce-i drept, momentan individuale, obţinute la Gala Fotbalului Românesc. La festivitatea care a avut loc pe data de 3 decembrie, oltenii au reuşit să câştige la patru categorii la care au fost nominalizaţi.

Alexandru Mitriţă, căpitanul şi vedeta oltenilor, a reuşit să triumfe la două categorii. A obţinut premiul pentru cel mai bun atacant, reuşind să-i devanseze pe George Ţucudean de la CFR Cluj, campion cu formaţia ardeleană şi titular în echipa naţională a României, pentru care a marcat golul victoriei în Muntenegru şi cel prin care selecţionata noastră a egalat în deplasarea din Serbia, şi pe George Puşcaş, omul care a marcat primul său gol sub tricolor în meciul cu Lituania.

Craiova a luat patru trofee! Ce au câştigat Mitriţă, Bancu şi Cicâldău

Tot Alexandru Mitriţă a luat şi premiul special “Ilie Balaci”, oferit în memoria legendei Olteniei, trecut în nefiinţă pe data de 21 octombrie a acestui an. Jucătorii lui Devis Mangia s-au mai impus la alte două categorii: Nicuşor Bancu a luat premiul pentru fundaşul anului, după ce s-a impus ca titular în banda stângă a echipei naţionale în meciurile din această toamnă din Liga Naţiunilor. De asemenea, Alexandru Cicâldău, fotbalistul transferat în această iarnă de la Viitorul Constanţa, a câştigat la categoria “jucătorul cu cea mai mare ascensiune în fotbalul românesc”.

U Craiova întâlneşte pe Concordia Chiajna de la ora 20.00, într-o partidă extrem de importantă pentru ambele formaţii. Oltenii trebuie să îşi “betoneze” locul de play-off, aflându-se pe 4 în acest moment, şi se pot apropia la un singur punct de podium, unde ultimul loc e ocupat de Viitorul. Pentru Chiajna e un prilej de a urca de pe locul retrogradabil direct pe care se află, 13.

 

Închide ×