Carousel hot news

Mangia, avertisment pentru elevii săi: “Trebuie să fim foarte atenţi!”

Azi, de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, CS Universitatea Craiova va primi vizita formaţiei FC Voluntari, iar Devis Mangia, antrenorul echipei din Bănie, a vorbit într-o...
Autor: Iuliana Spirache | 22.09.2017 | 13:54
Mangia, avertisment pentru elevii săi:

Azi, de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, CS Universitatea Craiova va primi vizita formaţiei FC Voluntari, iar Devis Mangia, antrenorul echipei din Bănie, a vorbit într-o conferinţă de presă despre duelul cu echipa lui Claudiu Niculescu.

“Trebuie să fim foarte atenţi să luăm mai puţine goluri, un lucru pe care trebuie să-l îmbunătăţim. Avem jucători de calitate în atac, avem mulţi jucători care pot marca. Ne gândim sa îmbunătăţim caracteristicile echipei. Băieţii mei ştiu că avem multe lucruri de îmbunătăţit. Urmează o partidă complicată, deoarece FC Voluntari este o echipă organizată, dar şi pentru că jucăm al treilea meci în şase zile. Primul nostru gând este să ne recuperăm energia şi să punem în practică ideile noastre de joc. Trebuie să ne gândim doar la victorie”, a spus Mangia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CRAIOVA – VOLUNTARI. Nicuşor Bancu: “Avem o revanşă de luat!”

Şi Nicuşor Bancu, fotbalistul formaţiei CS Universitatea Craiova, a vorbit despre meciul pe care îl vor disputa cu FC Voluntari. Mijlocaşul şi-a adus aminte de penalty-ul provocat în primăvară, în finalul meciului cu formaţia din Ilfov, în semifinala tur a Cupei României.

“Avem o revanşă de luat după partida din Cupă, sper ca în acest meci să nu mai facem greşelile din trecut, mai ales eu. Ne gândim să dăm totul la meci, mai ales că e posibil să fie ultimul meci la Severin şi să-i facem fericiţi pe suporteri. Vrem să ne luam rămas bun de la Severin cu victorie”.

Devis Mangia nu se va putea baza pe serviciile lui Alex Mitriţă şi Zlatinski, suspendaţi, şi pe Rossi, accidentat. De partea cealaltă, Alex Băluţă va reveni după suspendare, iar Datkovic şi Dimitrov sunt recuperaţi.

Craiova – Voluntari, azi, ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!