Fotbal intern

VIDEO Craiova-Voluntari 0-1! Bancu a gafat, Marinescu l-a taxat! Ilfovenii, pas URIAŞ spre finală!

FC Voluntari a dat lovitura la Severin, unde a învins-o pe CS U Craiova, în prima manşă din semifinalele Cupei României. E drept, urmează un retur la Voluntari, dar trupa lui Claudiu Niculescu...
27.04.2017 | 20:33
VIDEO CraiovaVoluntari 01 Bancu a gafat Marinescu la taxat Ilfovenii pas URIAS spre finala
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a dat lovitura la Severin, unde a învins-o pe CS U Craiova, în prima manşă din semifinalele Cupei României. E drept, urmează un retur la Voluntari, dar trupa lui Claudiu Niculescu are clar prima şansă. Meciul a fost decis de o eroare a lui Bancu, olteanul făcând faultul în careu care a dus la deschiderea scorului.

GOOOL, FC Voluntari! 0-1, min. 90: Marinescu transformă lovitura de la 11 metri!

Min. 89: Bancu îl faultează în careu pe Deac, penalty!

Min. 80: Popadiuc are cea mai mare ocazie a meciului, Calancea respinge şutul

Min. 76: A ieşit Gustavo, a intrat Bârzan

Min. 82: Deac vede cartonaşul galben!

Min. 71: Acsinte vede cartoneşul galben!

Min. 69: Voduţ vede cartonaşul galben!

Min. 46: Au ieşit Kelic şi Măzărache, au intrat Dumitraş şi Fajic

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45: S-a încheiat prima repriză!

Min. 27: Popadiuc intră în careu, trage, dar este blocat

Min. 5: Măzărache este aproape de gol, la o gafă a defensivei Voluntariului, dar nu ajunge la minge

ADVERTISEMENT

Min. 1: A început partida!

CRAIOVA-VOLUNTARI LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. CS U Craiova întâlneşte Voluntariul în a doua semifinală a Cupei României, după ce Astra a învins Timişoara cu 4-1 în cealaltă semifinală.

VEZI AICI MECIUL ONLINE

Craiova: Calancea, Dimitrov, Kelic, Carth, Briceag, Gustavo, Screciu, Bancu, Ivan, Măzărache, Jazvic.

Voluntari: Balauru, Maftei, Spahija, Cazan, Acsinte, Lazăr, Capăţână, Popadiuc, Cernat, Marinescu, Bălan.

CRAIOVA-VOLUNTARI LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Gigi Mulţescu are mari probleme de lot pentru meciul cu FC Voluntari, din această seară, din prima manşă a semifinalei Cupei Româniai. Tehnicianul nu se poate baza pe patru titulari.

ADVERTISEMENT

CRAIOVA-VOLUNTARI LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. CS U Craiova va disputa în această seară, de la ora 20:30, la Severin, probabil unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon. Dar, din păcate pentru gazde, Gigi Mulţescu nu şi-a propus ca CS U Craiova să practice un joc spectaculos deoarece echipa din Bănie se confruntă cu mari probleme de lot. “Obiectivul nostru este să nu primim gol. Sunt convins că toată Oltenia îşi doreşte o calificare în finală, dar trebuie să fim foarte atenţi la jocul tur”, a anunţat antrenorul oltenilor la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei.

CRAIOVA-VOLUNTARI LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Popov, operat!

Însă temerile lui Gigi Mulţescu sunt întemeiate, ţinând cont că antrenorul de 65 de ani nu se poate baza pentru acest joc pe Băluţă, Zlatinski şi Mateiu, care sunt suspendaţi, dar nici pe Popov, cel care s-a operat în urmă cu câteva zile de menisc. Mai mult, Apostol Popov nu o să mai revină pe gazon până la finalul acestui sezon, urmând să intre cât mai curând în programul de recuperare stabilit de medicul Stamatescu.

ADVERTISEMENT

“Vrem să aducem Cupa în Bănie!”

CRAIOVA-VOLUNTARI LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Marcel Popescu, preşedintele clubului CS U Craiova a mărturisit, înainte de jocul cu FC Voluntari, că echipa din Bănie şi-a propus câştigarea Cupei României. “Suntem toţi convinşi că ne aflăm în faţa unei mari provocări. Vrem să ne calificăm în finala Cupei României şi vrem să aducem apoi marele trofeu. Craiova are nevoie de un nou trofeu, după ce ultimul a fost cucerit tocmai în 1993. Nici nu vreau să mă gândesc ce sărbătoare o să fie în oraşul Craiova dacă o să ajungă cupa în Bănie”, a spus Popescu.

Echipele probabile:

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag – Bancu, Screciu – Jazvic, Gustavo, Măzărache – A. Ivan. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Spahija, L. Cazan, Acsinte – C. Lazăr, L. Marinescu – Căpăţână, Cernat, Popadiuc – Ad. Bălan. Antrenor: Claudiu Niculescu.