Fotbal intern

Craiova vrea să îl deturneze pe Alex Paşcanu din drumul spre FCSB

02.11.2018 | 19:54
Craiova vrea sa il deturneze pe Alex Pascanu din drumul spre FCSB

Gigi Becali a început negocierile pentru Alex Paşcanu, fotbalistul convocat de Cosmin Contra la echipa naţională a României pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru, dar Universitatea Craiova a intervenit şi vrea să îl deturneze pe fundaşul aflat sub contract cu Leicester din drumul spre FCSB.

FCSB întâmpină probleme în defensivă, iar Alex Paşcanu poate evolua atât fundaş central, cât şi pe stânga şi dreapta, iar Gigi Becali încearcă să dea lovitura în perioada de mercato din iarnă. Fundaşul lui Leicester va intra în ultimele luni de contract cu gruparea din Premier League, iar Craiova vrea să profite de situaţia lui.

Craiova vrea să îl deturneze pe Alex Paşcanu din drumul spre FCSB

După ce Alex Paşcanu a dezvăluit că va lua în considerare toate ofertele care vor ajunge pe numele lui, oficialii de la Universitatea Craiova şi-au arătat interesul pentru fotbalistul care evoluează şi pentru echipa naţională a României U21, calificată la EURO 2019 din Italia şi San Marino. Sport.ro susţine că Alex Paşcanu a fost urmărit cu atenţie de Mihai Rotariu, patronul echipei din Bănie, iar acesta a fost încântat de evoluţiile tânărului fundaş.

Alex Paşcanu într-un meci jucat pentru România U21
Alex Paşcanu într-un meci jucat pentru România U21

Deşi nu a primit până acum şansa de a juca Leicester în Premier League, oficialii i-au propus fundaşului prelungirea contractului, dar românu doreşte să dea curs unei alte provocări, unde să poată evolua meci de meci. Ofertele din Liga 1 Betano nu sunt singurele pe numele lui Paşcanu. Mihai Joiţa susţine că a discutat cu Ion Carp, un impresar cunoscut în Europa, iar acesta i-a dezvăluit că fundaşul are mai multe oferte foarte tentante din afara României. “Are oferte de la mai multe cluburi din străinătate, pe sume mult mai mari decât în Liga 1. Sume de ordinul milioanelor de euro. Şansele să ajungă în România sunt foarte mici“, a declarat Joiţa.

  • Nu ştiu, voi lua în calcul toate ofertele care vor veni şi voi încerca să fac cea mai bună alegere”, a declarat Paşcanu.