Sport
notix pixel id

Craiova vrea trofeul Cupei EHF: „Suntem Cenușăreasa care vrea să devină prințesă”

02.05.2018 | 20:59
Craiova vrea trofeul Cupei EHF: „Suntem Cenușăreasa care vrea să devină prințesă”
SCM Craiova va juca finala Cupei EHF

Fetele de la echipa de handbal feminin SCM Craiova vor evolua cu trofeul pe masă în Bănie, în finala Cupei EHF. Până atunci însă, elevele lui Bogdan Burcea vor avea o primă partidă dificilă, pe terenul norvegiencelor de la Vipers Kristiansand.

În ciuda numelui adversarilor, oltencele nu se sperie și cred în șansa lor: “Suntem o cenuşăreasă care îşi doreşte acum să devină prinţesă”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea, completat de Cristina Zamfir: “Aşa am fost cenuşăreasa, cu Debrecen, nu am avut prima şansă, apoi în grupă la fel. Secretul? Am fost o echipă, uniţi cu toţii, am ascultat ce ni s-a spus şi am ajuns până aici numai împreună”, potrivit Digi Sport.

Returul Cupei EHF se joacă la Craiova, cu trofeul pe masă

Portărița Craiovei și a echipei naționale a României, Yulia Dumanska, se arată și ea încrezătoare: “Aştept cu nerăbdare să joc finala EHF, nu în fiecare zi ai această posibilitate”, a spus Yulia Dumanska. “Asta e cel mai important, să o pastrăm aici, să câştigăm, să mulţumim oamenii care au fost meci de meci alături de noi”, a afirmat şi Ana Maria Ţicu.

Meciul tur dintre Kristiansand și Craiova este sâmbătă, de la ora 18:00. Returul finalei Cupei EHF se va juca la Craiova, pe 11 mai.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik