Exclusiv. Oltenii vor un jucător care a trecut pe la FCSB şi Dinamo

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
10/02/2018, 12:05
Exclusiv. Oltenii vor un jucător care a trecut pe la FCSB şi Dinamo GALERIE FOTO

FANATIK.RO a anunţat pe 5 februarie că Ludogoreţ Razgrad a pus ochii pe Marius Briceag, iar campioana României este dispusă să le plătească oltenilor 700.000 de euro – vezi detalii. Astfel, oficialii lui CS Universitatea Craiova sunt în căutarea unui fundaş stânga care să-l înlocuiască pe Briceag, dacă cele două părţi vor ajunge la un acord.

FANATIK.RO a aflat că Andrei Radu este jucători care ar urma să vină la CS Universitatea Craiova, toate acestea dacă Marius Briceag va pleca la Ludogoreţ Razgrad. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani se află sub contract cu Aris Limassol până pe 31 mai 2019, iar ciprioţii cer 250.000 de euro pentru fundaşul stânga. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI!

A jucat şi pentru Inter Primavera

Andrei Radu a debutat în fotbal la FCSB U21, iar de acolo a plecat la Dinamo Bucureşti, unde a jucat pentru echipa “câinilor” U19, dar şi la Dinamo II. Pe parcursul carierei, fundaşul în vârstă de 21 de ani a mai jucat pentru Academica Argeş, ACS Berceni, Inter Primavera şi Aris Limassol.

Acesta are 20 de prezenţe la naţionala României U17, unde a înscris 6 goluri, dar şi la echipa U21, unde a debutat pe 24 martie 2017 şi are opt prezenţe. În sezonul 2017-2018 are 19 prezenţe şi a oferit o pasă decisivă. 

250.000 de euro este cota lui Andrei Radu, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Echipa Franței va fi primită la Palatul Elysee indiferent de rezultatul finalei CM2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.