Craioveanu, la un pas de Barcelona! Motivul pentru care a ratat transferul

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/02/2018, 19:13
Craioveanu, la un pas de Barcelona! Motivul pentru care a ratat transferul

Gheorghe Craioveanu a ajuns în 1995 la Real Sociedad şi de atunci a jucat timp de 11 ani în Spania. Fostul internaţional român a dezvăluit că ar fi putu să ajungă la Barcelona, dar un singur impediment a stat în calea mutării pe Camp Nou.

Am crezut că se poate trăi doar cu talent şi fără muncă, dar nu e aşa. Acum 6-7 ani, Carles Rexach mi-a spus că dacă aveam mai multă ambiţie m-ar fi luat la Barcelona. Dar aflase că sunt puturos, ce vrei? Mi-a spus `Gică, eşti cel mai asemănător jucător cu mine`. Foarte mulţi oameni poate îl cunosc. A fost mare jucător”, a declarat Gică Craioveanu pentru o televiziune de sport.

Craioveanu şi-a numit cei mai duri adversari

Ajuns la 50 de ani, Gică Craioveanu l-a numit pe Carles Puyol ca fiind cel mai dur adversar pe care l-a avut în perioada petrecută în Spania. Al doilea jucător care l-a impresionat a fost Michel Salgado.

Carles Puyol era cel mai dur adversar. Îl driblai de două ori, iar a treia oară el era tot acolo, în faţa ta. Michel Salgado, în cea mai bună perioadă a lui, e altul care nu te lăsa niciodată singur”, a mai precizat Gică Craioveanu.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.