Life

CRBL a părăsit competiția Survivor România din considerente medicale: „E foarte trist pentru mine”

Producătorii au decis soarta lui CRBL la Survivor România. Acesta a fost scos din joc din cauza problemelor medicale acumulate în Republica Dominicană. Medicul a hotărât ca artistul să ajungă în țară.
18.04.2022 | 22:20
CRBL a parasit competitia Survivor Romania din considerente medicale E foarte trist pentru mine
CRBL a fost eliminat de la Survivor România din considerente medicale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a părăsit competiția Survivor România în ediția din 18 aprilie 2022. Cântărețul nu a mai primit acordul medicilor pentru a mai continua să facă parte din acest proiect la care a ținut enorm.

CRBL a plecat de la Survivor România

Rapperul a avut și câteva cuvinte emoționante pe care le-a adresat pentru întreaga echipă de la PRO TV. A avut vorbe frumoase și față de  cei cu care a stat mai bine de trei luni sub cerul liber.

ADVERTISEMENT

„CRBL părăește competiția pe temeiuri medicale. Recuperarea ta se va face în condiții optime în afara competiției Survivor”, este anunțul făcut de Daniel Pavel în show-ul de la PRO TV.

Eduard CRBL a declarat că situația este neplăcută pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace alături de colegii săi. Nu și-a imaginat niciodată că starea de sănătate va fi cea care îi va pune capac visului de a câștiga cel mai urmărit concurs din România.

ADVERTISEMENT

Faimosul și-a luat rămas bun de la toți concurenții. De departe, cea mai afectată de plecarea lui a fost Elena Chiriac. Luptătoarea de taekwondo nu și-a putut stăpâni lacrimile când a auzit că unul dintre oamenii de care a fost apropiată nu va mai fi cu ea pe insulă.

„Am foarte multe regrete”

CRBL are și un mare regret. I-ar fi plăcut să fi avut un meci cu TJ Miles, cel care i-a devenit rival și acum luptă pentru echipa adversă, a Tigrilor.

ADVERTISEMENT

„E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Nu am apucat să lupt măcar o dată împotriva lui TJ, fair-play, sportiv. Am foarte multe regrete care țin de Survivor. 

Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală.

ADVERTISEMENT

Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică”, a spus CRBL înainte de plecarea de la Survivor România.

 

ADVERTISEMENT