Life

CRBL, decizie radicală după Survivor: “Ne e greu să facem pasul ăsta”

CRBL este stabilit de doi ani în Marbella, Spania, acolo unde locuiește cu soția sa, Elena, și cu fiica lor, Alessia. Cântăețul spune acum ce hotărâre nu-i dă pace.
29.04.2022 | 21:29
CRBL decizie radicala dupa Survivor Ne e greu sa facem pasul asta
ADVERTISEMENT

Artistul, pe numele său Eduard Mihail Andreianu, se bucură din plin de fiecare moment petrecut în țara adoptivă, dar este gata să ia o decizie radicală. Fostul Faimos de la Survivor România a dezvăluit despre ce este vorba.

CRBL, hotărâre importantă după eliminarea de la Survivor România. Ce vrea să facă

CRBL a revenit în România după 14 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, unde a intrat de multe ori pe trasee. Din păcate, cântărețul a fost eliminat din motive medicale, dar nu s-a întors în Spania la familia sa.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România este gata să ia o decizie radicală după competiția sportivă de la Pro TV. Vedeta se gândește să se întoarcă în țara natală, în prezent analizând situația cu soția sa, coregrafa Elena Vascu.

„Stăm în Spania, am început să ne gândim dacă ne mutăm înapoi în România. Ne e dor. Stăm în Marbella, e frumos acolo, e ok, Alessia e bine cu școala, îi place, dar ne dor de casă, prieteni, de limba noastră să o auzim zi de zi.

ADVERTISEMENT

Ai plusuri și minusuri și aici, și acolo. Ne gândim, încă analizăm situația asta. Ne e greu să facem pasul ăsta pentru că e ultima dată când îl facem. Alessia are 12 ani, nu mai putem să alergăm de colo colo.

Deja își face prieteni. Dacă venim, trebuie să stăm aici. E o situație, încă o analizăm toți trei”, a declarat CRBL într-o emisiune de la Pro FM.

ADVERTISEMENT

CRBL, pregătit să revină pe scena muzicală

În altă ordine de idei, CRBL a vorbit despre cariera muzicală pe care a pus-o în pauză în ultima perioadă. Fostul component al trupei Simplu are câteva piese pregătite și nu exclude posibilitatea să revină pe scenă.

Cântărețul este pregătit să facă naveta între Spania și România, mărturisind că melodiile următoare vor fi cu totul diferite față de ce a făcut în ultimii ani. Vedeta speră să fie de bun augur proiectul la care lucrează acum.

ADVERTISEMENT