Life

CRBL nu se aștepta ca experiența Survivor România să fie atât de dificilă: „Credeam că sunt pregătit. M-am înșelat”

CRBL a vorbit despre eliminarea de la Survivor România. Fostul concurent a dezvăluit că a fost luat prin surprindere de gradul de dificultate al competiției.
27.04.2022 | 00:20
CRBL nu se astepta ca experienta Survivor Romania sa fie atat de dificila Credeam ca sunt pregatit Mam inselat
CRBL a făcut dezvăluiri despre eliminarea de la Survivor România 2022. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

CRBL a părăsit Survivor România din considerente medicale, însă artistul a declarat că nu s-a așteptat ca acest lucru să se întâmple. Fostul concurent recunoaște că a fost luat prin surprindere de gradul de dificultate al competiției.

CRBL, surprins de dificultatea concursului Survivor România

CRBL a reușit să reziste trei luni în competiția Survivor România. Din cauza unor probleme medicale, artistul a fost eliminat din concurs, iar asta l-a dezamăgit. Din punctul său de vedere, putea să facă mult mai multe lucruri și se vedea în finală.s

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, fostul concurent a dezvăluit că a subestimat gradul de dificultate al competiției desfășurate în jungla dominicană.

„Credeam că sunt pregătit, ținând cont că eu am mai fost la un astfel de show acum 15 ani! Dar m-am înșelat! A fost mult mai greu decât mă așteptam, mai ales din punct de vedere psihic”, a declarat CRBL.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent Survivor România susține că cele mai grele momente din competiție au fost cele în care era singur cu gândurile sale. CRBL a recunoscut că nu i-a venit să creadă atunci când Daniel Pavel a făcut anunțul eliminării sale.

„Mi-am dorit foarte tare să ajung în finală, nu neapărat pentru marele premiu, ci pentru a mă bucura de toată experiența Survivor!

ADVERTISEMENT

Știam că nu sunt bine cu sănătatea, dar așteptam să-mi revin pentru că mai aveam multe de arătat. Am fost șocat, dezamăgit și trist că misiunea mea s-a încheiat”, a afirmat fostul concurent Survivor România 2022.

Cum l-a schimbat pe CRBL provocarea Survivor România?

În ceea ce privește schimbarea echipelor, CRBL recunoaște că îi plăcea energia Vulturilor, de care nu a apucat să se bucure. Cu toate acestea, cântărețul nu exclude varianta ca aparențele să înșele și să nu se fi integrat în noua formulă.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos este de părere că Survivor România 2022 l-a schimbat și că a învățat că, de fapt, nu totul se rezumă la câștig.

„Cu siguranță m-am schimbat, cel puțin în lista de priorități în viața de zi cu zi. Survivor este în fiecare zi pentru fiecare din noi.

Avem jocuri, miză, exil, consiliu, prieteni, concurență, judecată, luptă, zâmbete, dar și lacrimi, trădare, ambiție, iubire, dar și ură. Și aici, la Survivor, este despre drumul parcurs și de ce lași în urmă, nu despre a fi câștigător”, a susținut CRBL.

ADVERTISEMENT