Life

CRBL a decis! După un an de Spania se întoarce în România: ”Îmi e dor”

CRBL a decis ă se întoarcă în România după ce a petrecut un an în Spania, loc în care, pe lângă muzică, s-a ocupat și de domeniul crypto, mai exact NFT.
04.12.2021 | 13:58
CRBL a decis Dupa un an de Spania se intoarce in Romania Imi e dor
CRBL a decis sa se intoarca in Romania dupa un an de Spania Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de CRBL (Compun Rime Bine Legate) în showbiz-ul românesc, a decis să se întoarcă în România, din Spania, țară care i-a fost gazdă lui și familiei sale din toamna anului trecut.

CRBL se întoarce în România, din Spania

CRBL a mărturisit, acum câteva zile, la Teo Show, că a luat o decizie surprinzătoare după ce, în toamna anului 2020, s-a mutat alături de soția și de fiica sa în Spania. Și, într-o intervenție în direct în emisiunea de la Kanal D, CRBL a anunțat că îi este dor de România.

ADVERTISEMENT

„Aici sunt 18 sau 20 de grade, așa. Îmi este foarte dor. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am treabă de făcut pe aici, dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, da, și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor”, a spus CRBL la Teo Show.

Cu toate acestea, cum în intervenția din emisiune a luat parte doar CRBL nu este clar dacă revenirea în România va fi pe termen lung și dacă se va întoarce alături de Elena, soția lui, și Alessia, fiica lor, cu atât mai mult cu cât micuța s-a integrat de minune în Spania.

ADVERTISEMENT

„Elena e foarte bine, s-a apucat și ea de niște proiecte creative, handmade. Iar Alessia e la școală, continuă școala britanică. E deja populară în școala ei. A luat locul 1 pe școală la public speaking, a ieșit să vorbească cu toată școala”, a povestit CRBL pentru sursa citată.

CRBL face muzică, kendama și crypto în Spania

Pasionat de muzică și kendama, CRBL și-a continuat munca în aceste domenii și în Spania. Dar, în ultimul an, el a descoperit un domeniu nou, extrem de provocator, în care să se dezvolte: crypto și NFT.

ADVERTISEMENT

„NFT nu e o criptomonedă. E o chestie, cum să vă explic… E o creație unicat pe care o poți vinde. Eu cu un bun prieten facem primul NFT educațional, de aia suntem la Dubai.

Cei care sunt implicați în block-chain știu despre ce este vorba. Ne educăm cu toții. Mă provoacă lucrurile noi. Învățăm unii de la alții. Sunt genul care mă provoacă lucrurile noi. Eu în paralel cu muzica și kendama, făceam asta în urmă cu ceva ani.

ADVERTISEMENT

Practic, deținătorul unui desen, unei creații artistice, deținătorul originalului o poate vinde pe bani mulți unui om interesat. Noi doi (n.r.: explicându-i cum funcționează NFT lui Teo Trandafir) vom încasa bani indiferent de câți proprietari ai creației vor fi ulterior”, mai povestea CRBL la emisiunea de la Kanal D.

De altfel, pasiunea lui CRBL este împărtășită de mulți oameni care investesc în NFT, adică opere de artă digitală (fie că vorbim de artă, muzică, videoclipuri, jocuri, etc) și e făcut folosind același tip de programare ca o criptomonedă.

CRBL s-a mutat în Spania acum un an

În toamna lui 2020, CRBL anunțase că a luat decizia de a se muta în Spania și de a face muzică de acolo, el luându-și din România toată aparatura necesară pentru a pune la punct un studio acolo.

De altfel, explica el la sfârșitul anului trecut, mutatul în Spania a venit ca o provocare pentru familia sa, pentru a vedea, în fapt, cum este să locuiești într-o casă situată pe plajă.

ADVERTISEMENT