Life

Din ce face bani CRBL în Spania: „Spaniolul e leneș și înapoiat! Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează”

CRBL a fost invitat în emisiunea de azi, 8 decembrie, „Vorbește Lumea”, unde a povestit detalii despre viața sa din Spania. Artistul susține că îi este dor de România.
08.12.2021 | 13:29
Din ce face bani CRBL in Spania Spaniolul e lenes si inapoiat Ne e dor de viteza cu care romanii se adapteaza
CRBL s-a întors în România și vorbește despre experiența pe care o trăiește în Spania. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a fost invitat în emisiunea „Vorbește Lumea”, unde a povestit detalii legate de felul în care a ales să trăiască departe de România, dar și ce îi lipsește cel mai des. Artistul se bucură de fiecare moment de liniște pe care îl are în Marbella, dar duce lipsa preparatelor românești și a vitezei românilor de a găsi o soluție pentru fiecare problemă.

Venit în România doar pentru o săptămână, CRBL le-a făcut o vizită prietenilor săi de la „Vorbește Lumea”. Întrebat despre fiica și soția sa, artistul a declarat că acestea se află încă în Spania, deoarece au multe lucruri de care trebuie să se ocupe. În prezent, CRBL consideră că Marbella, regiunea din Spania în care locuiește, este locul căruia îi mai poate spune „acasă”.

ADVERTISEMENT

Fetele sunt acum acasă. Acasă este acolo unde e familia, nu aici”, a declarat CRBL.

Cum a reușit să se acomodeze noului stil de viață și ce îi lipsește din România

Artistul a vorbit și despre tradițiile și modul de viață al spaniolilor și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, însă atât el, cât și soția sa, și-au asumat fiecare greșeală sau decizie proastă. Chiriile și condițiile de viață nu sunt tocmai bune, așa cum era de așteptat, însă, dacă dorești să duci un stil de viață cât mai bun, trebuie să plătești destul de mult pentru asta.

De asemenea, CRBL a susținut că duce lipsa felului în care românii reușesc de fiecare dată să se adapteze condițiilor și să găsească o rezolvare a problemelor.

ADVERTISEMENT

“Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat”

În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dormitorul este o debara. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat.

Românul rezolvă orice situație. Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice.  Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat.”, a susținut artistul.

ADVERTISEMENT

Din ce face bani CRBL în Spania

Adela Popescu a dorit să afle mai multe detalii despre activitățile pe care artistul le întreprinde în Spania. Dacă în România, CRBL punea accentul pe muzică, iată că acum se axează foarte mult pe noua tehnologie, fiind implicat într-un proiect pe care promite să îl aducă la un moment dat și în România.

Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor.”, susține CRBL.

ADVERTISEMENT

Fiica lui CRBL s-a acomodat imediat vieții din Spania

Alessia, fiica lui CRBL, are în prezent aproape 11 ani și se bucură deja de popularitate. Fetița urmează încă de la vârsta de 6 ani cursurile unei școli British, fapt ce i-a ajutat pe părinți în luarea deciziei de a se muta din țară. Deoarece nu este nevoită de fiecare dată să învețe altă limbă, Alessia reușește să se adapteze cu succes și să performeze oriunde ar locui.

Alessia merge la școală British. Pe primul loc este mereu școala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte repede, este foarte celebră la ea în școală. A fost desemnată să iasă în fața tuturor colegilor din școală și să vorbească în engleză despre diferite teme. Vorbește spaniolă mai bine ca mine.”, a povestit cu emoție CRBL.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de...
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Tesla de Cluj, mașina electrică românească de lux. Autonomie de 300 de km...
Tesla de Cluj, mașina electrică românească de lux. Autonomie de 300 de km şi viteză de 120 km/h
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”